+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Vad är Ombrelips/Puderlips?

Det är en kosmetisk tatuering på läpparna. Syftet med behandling kan vara att göra ett par ljusa läppar mörkare och mer livfulla. Har du ojämnheter i läpparna som avsaknad av pigment på vissa ställen eller mörkare områden så går det att jämna till med denna behandling. Tatueringen görs på hela läppen, läpplinjen runtom läppen blir efter läkning mer markerad och fejdar ut och blir ljusare inåt munöppningen.

Kan jag välja vilken färg och form jag vill ha?

Ja. Vi har olika färger i olika nyanser som går att välja på utifrån vad du önskar. Vi följer läpparnas form och jobbar så lite som möjligt utanför den naturliga läppen, det går dock korrigera mindre ojämnheter i formen för att skapa symmetri.

Hur ser läpparna ut direkt efter behandlingen? 

En viss svullnad uppstår direkt efter behandlingen och lägger sig normalt inom några timmar. När tatueringen är nygjord är den som mörkast och bleks med ca 30-40% under läkningsprocessen som pågår under ca 4-5 veckor.

Behöver jag ett återbesök?

Efter ditt första besök när du gjort ett nytt set ingår ett gratis återbesök inom 2 månader. Vid besöket fyller vi på med pigment där det behövs. Därefter håller tatueringen oftast i ca 2-3 år innan en påfyllning behöver göras.

Hur ser läkningsprocessen ut efter att man tatuerat läpparna?

Här har vi en bild som visar dag för dag hur läpparna ser ut under en vecka efter första besöket:

Bilden visar läpparna före, direkt efter och efter läkning:

För- och efterbilder på nygjorda läppar:

                   

           

Boka Tid