+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Kosmetisk tatuering

Kosmetisk tatuering, Microblading & Permanent makeup i Stockholm

Denna behandling passar dig som är känslig/allergisk mot smink, önskar spara tid på morgonen och samtidigt se piggare ut utan smink samt tränar/svettas mycket.

Önskar du spara tid på morgonen och samtidigt se piggare ut utan smink? Då är kosmetisk tatuering behandlingen för dig!

Microblading, benämns även 3D ögonbryn skapar ett realistiskt intryck av hårstrån. Metoden är den mest efterfrågade behandlingen inom kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att rista in tunna, ytliga snitt i överhuden som skapar intrycket av riktiga hårstrån. Med tiden bleknar tatueringen vilket gör att man behöver fylla på med färg ca en gång per år.

Formen och färgen anpassas efter varje persons ansikte och naturliga pigment. Vi följer inte trender eller former som hamnar långt utanför ens egna naturliga form.

Ett kostnadsfritt återbesök ingår i ditt nya set inom 2 månader. Återbesöket bör vara inbokat redan när du kommer på din första behandling. Eftersom att vi är fullbokade och därför inte kan klämma in kunder, är det ditt ansvar att se till att ditt återbesöket är bokat i god tid. Återbesök bör äga rum 4-5 veckor efter ditt första besök.

Före behandlingen, ögonbryn, eyeliner, lipliner:

 • Samma dag som behandlingen ska du inte ha intagit koffein, Ipren/treo, omega 3 eller blodförtunnande medicin. Alvedon och Panodil går bra att ta innan. Vi utför ej behandling om har någon blodsmittande sjukdom eller blödarsjuka.
 • Du ska inte ha sår på området som ska behandlas, psoriasis, rosacea eller eksem.
 • Du ska ej ha genetik för keliod ärrbildning.
 • Har du en tatuering som gjorts på en annan salong måste en konsultation bokas först, detta för att vi ska kunna bedöma om det går att få ett bra resultat eller ej. Går man inte på en konsultation och bokar en behandling och vi på plats bedömer att vi inte kan åta oss ditt fall, då kommer vi att debitera fullt pris för förlorad tid.
 • Har du en sjukdom, hudförändringar, ärr eller liknande så ber vi dig i första hand kontakta din läkare och därefter oss, via mejl info@beautycenter.se eller ringer oss på 08 641 63 63. Om detta inte följs och behandling ej går att utföra, kommer vi att debitera ditt besök.
 • Inte ha intagit alkohol 48 timmar innan behandling.
 • Inte ha gjort botox, fillers, microneedling, kemisk peeling 2 veckor innan och efter behandlingen.
 • Du ska vara över 18 år.
 • Vi utför inte kosmetisk tatuering på gravida eller om du ammar.
 • Se till att du har ätit ordentligt innan då det blir lättare att slappna av under behandlingen.
 • Ta med dig glasögon om du använder linser (eyeliner).
 • Frans & brynfärgning kan göras minst 2 veckor före behandling och först 2 veckor efter behandling (ögonbryn/eyeliner).
 • Du ska ej ha gjort fransförlängning innan behandling (eyeliner).
 • Har du lätt att få munsår/blåsor på läpparna kan behandling aktiveras av det, vi rekommenderar därför att du behandlar med Zivorax eller liknande 5 dagar innan behandling samt 5 dagar efter behandling (lipliner).

Eftervård:

 • Efter besöket får du med dig en eftervårdslapp och vaselin som räcker under läknings perioden.

På länken under hittar du mer information om dom olika teknikerna inom kosmetisk tatuering:

Kosmetisk Tatuering

För vanliga frågor och svar:

FAQ

+

NANOBROWS MED MASKIN

210 Min
5900 kr
Boka Nu

Nano brows är en stråteknik som utförs med hjälp av en maskin och en tunn nål (till skillnad från Microblading utförs med tunna skalpellblad). Tunna linjer tatueras in i huden och efterliknar naturliga hårstrån. Nano brows är den mest skonsamma metoden för huden när man vill skapa en tatuering som liknar hårstrån.

Innan behandling påbörjas kommer din behandlare att skissa fram en form som du känner dig nöjd med. Därefter kommer ni överens om en passande färg. Sedan påbörjas själva behandlingen. Färgen håller mellan 6 månader och 2 år beroende på hudtyp, pigment och skötsel.

Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultation först (gäller även påfyllnad). Detta för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en Nanobrows behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandlingen ej kan utföras debiteras man med fullt pris. Om behandlingen ej går att utföra av någon anledning debiteras tiden.

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader i denna behandling. Obs! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering. Du riskerar annars att inte hitta en ledig tid och går då miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har tatueringen och senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D/Microblading finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/

+

GRATIS ÅTERBESÖK INOM 2 MÅNADER NANOBROWS

90 Min
0 kr
Boka Nu

Ett gratis återbesök inom två månader bokas in 5 – 8 veckor efter ditt nya set gjordes. Besöket ska senast äga rum senast 2 månader efter ditt första besök för att det ska vara kostnadsfritt. Behandlingen bokas endast av kunder gjort sin kosmetiska tatuering hos oss. Välj samma person som du gjorde ditt nya set hos när du bokar ditt återbesök, detta väljer du i nästa steg när du skickas vidare till bokadirekt.

Vid besöket fyller vi på din kosmetiska tatuering med färg där det behövs.

Obs! Uteblir du från ditt kostnadsfria återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D / Microblading finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/

+

KONSULTATION – KOSMETISK TATUERING

15 Min
GRATIS
Boka Nu

En konsultation för kosmetisk tatuering bokas av dig som har frågor och funderingar som du inte fått svar på innan du bokat din behandling.

OBS! Om du har en gammal tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad), för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra behandlingen eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandling ej kan utföras debiteras man med fullt pris. 

Tänk på att vi under konsultationen inte målar formen på dina bryn, läppar, eller eyeliner, det görs istället under själva behandlingen som du bokar vid ett annat tillfälle. Konsultation och bokad tid för behandling går ej att göras samma dag, är du osäker om du vill göra behandlingen bokar du tid för behandling efter att du varit på konsultation hos oss. Det är inte ett krav att boka en konsultation innan ditt besök. Innan själva behandlingen påbörjas går vi igenom vilken färg, form och metod som önskas.

På konsultationen kan du ställa alla dina frågor du har. Vi har också en omfattande FAQ-sektion på kosmetisk tatuering behandlingar: KLICKA HÄR

+

ÖGONBRYN 3D/MICROBLADING/OMBRE/KOMBO – MED LULU

150 Min
5900 kr
Boka Nu

Du har möjlighet att välja mellan följande metoder:

Ögonbryn 3D/Microblading är en tatueringsteknik för att skapa ögonbryn med ett naturligt utseende. Likt tunna hårstrån tatueras in i huden. Behandlaren erhåller ett diplom utfärdat av PhiBrows som är världsledande inom utbildning av kosmetisk tatuering. I utbildning ges särskilda verktyg för att skapa en symmetrisk form utifrån ditt eget ansikte.

Ombre/puder är en skuggteknik som ger ett mer täckande och markerat resultat till skillnad från Microblading. Denna behandling passar dig som inte har så mycket egna hårstrån samt dig som önskar mer skarpt markerade ögonbryn.

Kombo är en kombination av Microbladning (stråteknik) och Ombre (skuggning).

Innan behandling påbörjas kommer din behandlare att skissa fram en form som du känner dig nöjd med. Därefter kommer ni överens om en passande färg. Sedan påbörjas själva behandlingen. Färgen håller mellan 6 månader och 2 år beroende på hudtyp, pigment och skötsel.

Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad). Detta för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en 3D ögonbryn/Microblading behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandlingen ej kan utföras debiteras man med fullt pris. Om behandlingen ej går att utföra av någon anledning debiteras tiden.

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader i denna behandling. Obs! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering. Du riskerar annars att inte hitta en ledig tid och går då miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har tatueringen och senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D/Microblading finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/

+

GRATIS ÅTERBESÖK ÖGONBRYN/EYELINER/LÄPPAR INOM TVÅ MÅNADER – MED LULU

60 Min
GRATIS
Boka Nu

Ett gratis återbesök inom två månader – Med Lulu bokas in 5 veckor efter ditt nya set gjordes. Besöket ska senast äga rum senast 2 månader efter ditt första besök för att det ska vara kostnadsfritt. Behandlingen bokas endast av kunder gjort sin kosmetiska tatuering hos oss.

Vid besöket fyller vi på din kosmetiska tatuering med färg där det behövs.

Obs! Uteblir du från ditt kostnadsfria återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D / Microblading finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/

+

EXTRA ÅTERBESÖK 2-4 MÅNADER – MED LULU

45 Min
950 kr
Boka Nu

Ett extra återbesök inom 2-4 månader bokas av dig som gjort en kosmetisk tatuering ögonbryn hos oss. Gäller påfyllning av 3D/Microblading eller Ombré ögonbryn.

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D / Microblading finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/

+

PÅFYLLNING ÖGONBRYN/EYELINER – MED LULU

90 Min
2800 kr
Boka Nu

Påfyllning av kosmetisk tatuering ögonbryn eller Eyeliner. Vid besöket fyller vi på med färg i den befintliga formen.

OBS! För att göra en påfyllning MÅSTE formen på tatueringen fortfarande vara synlig. Har tatueringen blekts så pass mycket att formen inte längre syns behöver du boka in ett nytt set.

OBS! Om du har en kosmetisk tatuering sedan tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först, för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en eyeliner eller 3D/Microblading behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandling ej kan utföras debiteras man med fullt pris. 

OBS! Ett “Gratis Återbesök” ingår ej i denna behandling! Det kan behövas ett extra återbesök efter denna behandling priset för detta är 950:- (Extra återbesök inom 2-4 månader).

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D/Microblading och eyeliner finner du via följande länk  under kategorin “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/

+

ÖGONBRYN 3D/MICROBLADING/OMBRE/KOMBO – MED JEANETTE

150 Min
5900 kr
Boka Nu

Du har möjlighet att välja mellan följande metoder:

Ögonbryn 3D/Microblading är en tatueringsteknik för att skapa ögonbryn med ett naturligt utseende. Likt tunna hårstrån tatueras in i huden. Behandlaren erhåller ett diplom utfärdat av PhiBrows som är världsledande inom utbildning av kosmetisk tatuering. I utbildning ges särskilda verktyg för att skapa en symmetrisk form utifrån ditt eget ansikte.

Ombre/puder är en skuggteknik som ger ett mer täckande och markerat resultat till skillnad från Microblading. Denna behandling passar dig som inte har så mycket egna hårstrån samt dig som önskar mer skarpt markerade ögonbryn.

Kombo är en kombination av Microbladning (stråteknik) och Ombre (skuggning).

Innan behandling påbörjas kommer din behandlare att skissa fram en form som du känner dig nöjd med. Därefter kommer ni överens om en passande färg. Sedan påbörjas själva behandlingen. Färgen håller mellan 6 månader och 2 år beroende på hudtyp, pigment och skötsel.

Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad). Detta för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en 3D ögonbryn/Microblading behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandlingen ej kan utföras debiteras man med fullt pris. Om behandlingen ej går att utföra av någon anledning debiteras tiden.

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader i denna behandling. Obs! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering. Du riskerar annars att inte hitta en ledig tid och går då miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har gjort tatueringen och senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D/Microblading finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/

 

+

GRATIS ÅTERBESÖK ÖGONBRYN/EYELINER/LÄPPAR INOM TVÅ MÅNADER – MED JEANETTE

60 Min
GRATIS
Boka Nu

Ett gratis återbesök inom två månader – Med Jeanette bokas in 5 veckor efter ditt nya set gjordes. Besöket ska senast äga rum senast 2 månader efter ditt första besök för att det ska vara kostnadsfritt. Behandlingen bokas endast av kunder gjort sin kosmetiska tatuering hos oss.

Vid besöket fyller vi på din kosmetiska tatuering med färg där det behövs.

Obs! Uteblir du från ditt kostnadsfria återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D / Microblading finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/

+

EXTRA ÅTERBESÖK INOM 2-4 MÅNADER – MED JEANETTE

45 Min
950 kr
Boka Nu

Ett extra återbesök inom 2-4 månader bokas av dig som gjort en kosmetisk tatuering ögonbryn hos oss. Gäller påfyllning av 3D/Microblading eller Ombré ögonbryn.

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D / Microblading finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/

 

+

PÅFYLLNING ÖGONBRYN/EYELINER – MED JEANETTE

90 Min
2800 kr
Boka Nu

Påfyllning av kosmetisk tatuering ögonbryn eller Eyeliner. Vid besöket fyller vi på med färg i den befintliga formen.

OBS! För att göra en påfyllning MÅSTE formen på tatueringen fortfarande vara synlig. Har tatueringen blekts så pass mycket att formen inte längre syns behöver du boka in ett nytt set.

OBS! Om du har en kosmetisk tatuering sedan tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först, för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en eyeliner eller 3D/Microblading behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandling ej kan utföras debiteras man med fullt pris. 

OBS! Ett “Gratis Återbesök” ingår ej i denna behandling! Det kan behövas ett extra återbesök efter denna behandling priset för detta är 950:- (Extra återbesök inom 2-4 månader).

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D/Microblading och eyeliner finner du via följande länk  under kategorin “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/

+

ÖGONBRYN 3D/MICROBLADING/OMBRE/KOMBO – MED SELENGE

150 Min
5900 kr
Boka Nu

Du har möjlighet att välja mellan följande metoder:

Ögonbryn 3D/Microblading är en tatueringsteknik för att skapa ögonbryn med ett naturligt utseende. Likt tunna hårstrån tatueras in i huden. Behandlaren erhåller ett diplom utfärdat av PhiBrows som är världsledande inom utbildning av kosmetisk tatuering. I utbildning ges särskilda verktyg för att skapa en symmetrisk form utifrån ditt eget ansikte.

Ombre/puder är en skuggteknik som ger ett mer täckande och markerat resultat till skillnad från Microblading. Denna behandling passar dig som inte har så mycket egna hårstrån samt dig som önskar mer skarpt markerade ögonbryn.

Kombo är en kombination av Microbladning (stråteknik) och Ombre (skuggning).

Innan behandling påbörjas kommer din behandlare att skissa fram en form som du känner dig nöjd med. Därefter kommer ni överens om en passande färg. Sedan påbörjas själva behandlingen. Färgen håller mellan 6 månader och 2 år beroende på hudtyp, pigment och skötsel.

Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad). Detta för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en 3D ögonbryn/Microblading behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandlingen ej kan utföras debiteras man med fullt pris. Om behandlingen ej går att utföra av någon anledning debiteras tiden.

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader i denna behandling. Obs! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering. Du riskerar annars att inte hitta en ledig tid och går då miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har gjort tatueringen och senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D/Microblading finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”.

https://beautycenter.se/faq/

+

GRATIS ÅTERBESÖK ÖGONBRYN/FRANSFÖRSTÄRKNING/LÄPPAR INOM 2 MÅNADER – MED SELENGE

60 Min
GRATIS
Boka Nu

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader efter ett nytt sett kosmetisk tatuering gjort hos oss. Tiden bokas 4-5 veckor efter ditt första besök.

Vid besöket fyller vi på med färg där det behövs.

Passerar tiden 2 månader är det gratis återbesöket förbrukat och du bekostar en eventuell påfyllning själv. För att garanterat få en tid för återbesöket bör tiden bokas i samband när du bokar din tid för ett nytt sett. Uteblir du från ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad.

Obs! Denna behandling gäller endast efter ett nytt sett kosmetisk tatuering gjord hos oss, gäller ej vid påfyllningar.

+

EXTRA ÅTERBESÖK INOM 2-4 MÅNADER – MED SELENGE

60 Min
950 kr
Boka Nu

Extra återbesök inom 2-4 månader – med Selenge bokas av dig som gjort din tatuering hos oss för 2-4 månader sedan.

Vid besöket fyller vi på med färg på ställen där det behövs.

Obs! Har du en tatuering gjord på annan salong måste du komma på en konsultation innan du bokar denna behandling. Detta är för att vi ska kunna konstatera att behandlingen går att genomföra med ett lyckat resultat.

 

+

PÅFYLLNING ÖGONBRYN/FRANSFÖRSTÄRKNING – MED SELENGE

90 Min
2800 kr
Boka Nu

Påfyllning av kosmetisk tatuering gjorda för under 1 år sedan. Gäller påfyllning av ögonbryn. Vid besöket fyller vi på med färg i den befintliga formen.

OBS! För att göra en påfyllning MÅSTE formen på tatueringen fortfarande vara synlig. Har tatueringen blekts så pass mycket att formen inte längre syns behöver du boka in ett nytt set.

OBS! Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först, för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en 3D/Microblading behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandling ej kan utföras debiteras man med fullt pris. 

OBS!  Ett “Gratis Återbesök” ingår ej i denna behandling! Det kan behövas ett extra återbesök efter denna behandling priset för detta är 950:- (Extra återbesök inom 2-4 månader).

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D/Microblading finner du via följande länk  under kategorin “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/

+

NANO BROWS MED MASKIN – MED LOOKMAI

150 Min
5900 kr
Boka Nu

Nano brows är en stråteknik som utförs med hjälp av en maskin och en tunn nål (till skillnad från Microblading utförs med tunna skalpellblad). Tunna linjer tatueras in i huden och efterliknar naturliga hårstrån. Nano brows är den mest skonsamma metoden för huden när man vill skapa en tatuering som liknar hårstrån.

Innan behandling påbörjas kommer din behandlare att skissa fram en form som du känner dig nöjd med. Därefter kommer ni överens om en passande färg. Sedan påbörjas själva behandlingen. Färgen håller mellan 6 månader och 2 år beroende på hudtyp, pigment och skötsel.

Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultation först (gäller även påfyllnad). Detta för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en Nanobrows behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandlingen ej kan utföras debiteras man med fullt pris. Om behandlingen ej går att utföra av någon anledning debiteras tiden.

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader i denna behandling. Obs! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering. Du riskerar annars att inte hitta en ledig tid och går då miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har tatueringen och senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D/Microblading finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/

+

GRATIS ÅTERBESÖK ÖGONBRYN/EYELINER/LÄPPAR INOM TVÅ MÅNADER – MED LOOKMAI

60 Min
GRATIS
Boka Nu

Ett gratis återbesök inom två månader – Med Lookmai bokas in 5 veckor efter ditt nya set gjordes. Besöket ska senast äga rum senast 2 månader efter ditt första besök för att det ska vara kostnadsfritt. Behandlingen bokas endast av kunder gjort sin kosmetiska tatuering hos oss.

Vid besöket fyller vi på din kosmetiska tatuering med färg där det behövs.

Obs! Uteblir du från ditt kostnadsfria återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D / Microblading finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/

+

EYELINER – SHADED EYELINER

135 Min
4900 kr
Boka Nu

Eyeliner med en lätt skuggning  ger en mjukare effekt av en klassisk eyeliner. Små pixlar av färg som softar ut linjen och ger en lätt sminkad effekt.

+

FRANSFÖRSTÄRKNING (ÖVRE FRANSRADEN)

90 Min
3600 kr
Boka Nu

En tunn, noggrant dragen linje mellan fransarna på övre fransraden. Linjen går ej ovanför fransraden och det är ingen vinge, önskar du detta bokar du behandlingen: “Eyeliner med vinge”.
Detta ger dina ögon en mer intensiv och vaken blick. Passar dig som inte hinner lägga make-up varje dag.

Obs! Återbesöket bör bokas i samband med när du bokar tid för din tatuering, då att du annars riskerar att inte hitta en ledig tid och gå miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fyra veckor efter att du har gjort din tatuering och ska bokas senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du bokar ditt återbesök senare än två månader efter din tid för tatuering så kommer det att kosta 950:-. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad och du kommer att få betala för ditt nästa besök.

+

FRANSFÖRSTÄRKNING (NEDRE FRANSRADEN)

60 Min
2000 kr
Boka Nu

En tunn, noggrant dragen linje mellan fransarna längs med fransraden. Detta ger dig en inramning av ögat samt en mer intensiv blick. Passar dig som inte hinner lägga make-up varje dag.

Obs! Återbesöket bör bokas i samband med när du bokar tid för din tatuering, då att du annars riskerar att inte hitta en ledig tid och gå miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fyra veckor efter att du har gjort din tatuering och ska bokas senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du bokar ditt återbesök senare än två månader efter din tid för tatuering så kommer det att kosta 950:-. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad och du kommer att få betala för ditt nästa besök.

+

FRANSFÖRSTÄRKNING (ÖVRE OCH NEDRE FRANSRADEN)

120 Min
5000 kr
Boka Nu

En tunn, noggrant dragen linje mellan fransarna längs med övre och undre fransraden. Detta ger dina ögon en fin inramning. Passar dig som inte hinner lägga make-up varje dag.

Obs! Återbesöket bör bokas i samband med när du bokar tid för din tatuering, då att du annars riskerar att inte hitta en ledig tid och gå miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fyra veckor efter att du har gjort din tatuering och ska bokas senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du bokar ditt återbesök senare än två månader efter din tid för tatuering så kommer det att kosta 950:-. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad och du kommer att få betala för ditt nästa besök.

+

EYELINER MED VINGE

135 Min
4900 kr
Boka Nu

En kosmetisk tatuering som ger en kraftigare teckning längs ögonfranslinjen med en vinge (längden på vingen är valfritt) . Resultatet ger även en förstorad effekt på ögonen. Behandlingen passar dig som önskar en perfekt målad eyeliner varje dag.

 

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader i denna behandling. Obs! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering. Du riskerar annars att inte hitta en ledig tid och går då miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har tatueringen och senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande kosmetiska tatueringar finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”.

https://beautycenter.se/faq/

+

AQURELLELIPS

175 Min
5900 kr
Boka Nu

Aqurellelips är en kosmetisk tatuering som ger läpparna en jämnare färg. Läpparna tatueras i valfri nyans för att skapa en mer målad look alternativt en mer naturlig färg. Har du avsaknad av pigment på delar av läppen är detta en perfekt behandling för att jämna till detta.

Läpparna kan tatueras och få en mer markerad ytterkant på läpparna ljusare inåt mitten. Detta ger en mer målad/sminkad look. Alternativt går det att göra en jämnare färg över hela läppen, detta ger ett mer naturligt resultat.

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader i denna behandling. Obs! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering. Du riskerar annars att inte hitta en ledig tid och går då miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har tatueringen och senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande kosmetisk tatuering hittar du på följande länk under fliken “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/

 

+

LIPLINER: VANLIG

75 Min
3900 kr
Boka Nu

Har du små läppar, otydlig kontur eller ojämn form kan detta förbättras genom kosmetisk tatuering. Antingen läggs en fin linje utmed läppkonturen som understryker din egen läppform, eller lite utanför för att förstora läpparna. I detta fall skuggas området mellan den befintliga linjen och den nytecknade linjen med en särskilt sammansatt färg för att passa dig och din hudfärg.

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader i denna behandling. Obs! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering. Du riskerar annars att inte hitta en ledig tid och går då miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har tatueringen och senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande kosmetisk tatuering hittar du på följande länk under fliken “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/

+

SKÖNHETSFLÄCK

15 Min
990 kr
Boka Nu

Skönhetsfläck kosmetisk tatuering.

Skönhetsfläcken tatueras i önskad färg och storlek samt på valfri placering i ansiktet.

I behandlingen görs max 3 skönhetsfläckar, önskas flera bokas ytterligare tid för detta. Det ingår ett gratis återbesök i denna behandling inom 2 månader.

1 skönhetsfläck 990:-

2 skönhetsfläckar 1290:-

3 skönhetsfläckar 1490:-

+

GRATIS ÅTERBESÖK SKÖNHETSFLÄCK INOM TVÅ MÅNADER

15 Min
GRATIS
Boka Nu

Gratis återbesök skönhetsfläck görs efter ca 4 veckor när du gjort den första behandlingen. Besöket ska senast äga rum senast 2 månader efter ditt första besök för att det ska vara kostnadsfritt. Behandlingen bokas endast av kunder gjort sin kosmetiska tatuering hos oss.

Vid besöket fyller vi på din kosmetiska tatuering med färg där det behövs.

Obs! Uteblir du från ditt kostnadsfria återbesök så är din tid förbrukad. Behöver du boka in en tid för påfyllning bokas ett nytt set för skönhetsfläck.