+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Kosmetisk tatuering

Kosmetisk tatuering, Microblading & Permanent makeup i Stockholm

Denna behandling passar dig som är känslig/allergisk mot smink, önskar spara tid på morgonen och samtidigt se piggare ut utan smink samt tränar/svettas mycket.

Önskar du spara tid på morgonen och samtidigt se piggare ut utan smink är denna behandling perfekt för dig!

Microblading, även kallad 3d bryn pga det realistiska intrycket av hårstrån, är den senaste metoden för semi permanent kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att rista in tunna, ytliga snitt på överhuden vilket ger intrycket av riktiga hårstrån och med tiden bleknar tatueringen vilket gör att man behöver underhålla dom ca en gång per år, beroende på färgval för att för att bevara färg och form. Form och färg anpassas efter varje persons ansikte och naturliga pigment, vi följer inte trender eller former som hamnar långt utanför ens egna naturliga form. Läkningen är ca 4-5 veckor lång och ett kostnadsfritt återbesök ingår som bör vara bokad när du kommer på din första behandling. Eftersom vi är fullbokade och därför inte kan klämma in kunder, är det ditt ansvar att se till att ditt återbesöket är bokat i god tid, så att du kan hitta en dag och tid som passar dig.

Före behandlingen, ögonbryn, eyeliner, lipliner:

 • Samma dag som behandlingen ska du inte ha intagit koffein, Ipren/treo, omega 3 eller blodförtunnande medicin. Alvedon och Panodil går bra att ta innan. Vi utför ej behandling om har någon blodsmittande sjukdom eller blödarsjuka.
 • Du ska inte ha sår på området som ska behandlas, psoriasis, rosacea eller eksem.
 • Du ska ej ha genetik för keliod ärrbildning.
 • Har du en gammal tatuering som gjorts på en annan salong måste en konsultation bokas först för att vi ska kunna bedöma om det går att få ett bra resultat eller ej. Går man inte på en konsultation och bokar en behandling och vi på plats bedömer att vi inte kan åta oss ditt fall, då kommer vi att debitera full pris för förlorad tid.
 • Har du en sjukdom, hudförändringar, ärr eller liknande så ber vi dig i första hand kontakta din läkare och därefter oss, via mejl info@beautycenter.se eller ringer oss på 08 641 63 63. Om detta inte följs och behandling ej går att utföra, kommer vi att debitera ditt besök.
 • Inte ha intagit alkohol 48 timmar innan behandling.
 • Inte ha gjort botox, fillers, microneedling, kemisk peeling 4 veckor innan och efter behandlingen.
 • Du ska vara över 18 år.
 • Vi utför inte kosmetisk tatuering på gravida eller om du ammar.
 • Se till att du har ätit ordentligt innan då det blir lättare att slappna av under behandlingen.
 • Ta med dig glasögon om du använder linser (eyeliner).
 • Frans & brynfärgning ska göras senast 2 veckor före behandling och kan göras 2 veckor efter behandling (ögonbryn/eyeliner).
 • Du ska ej ha gjort fransförlängning innan behandling (eyeliner).
 • Har du lätt att få munsår/blåsor på läpparna kan behandling aktiveras av det, vi rekommenderar därför att du behandlar med Zivorax eller liknande 5 dagar innan behandling samt 5 dagar efter behandling (lipliner).

Eftervård:

 • Efter besöket får du med dig en eftervårdslapp och vaselin som räcker under läknings perioden.

+

KONSULTATION KOSMETISK TATUERING – ÖGONBRYN

15 Min
300 kr
Boka Nu

Tänk på att vi under konsultationen inte målar formen på dina bryn, det görs istället under själva behandlingen som du bokar vid ett annat tillfälle. Det är inte ett måste att boka en konsultation innan du kommer på din behandling då konsultationen ändå alltid görs i samband med själva behandlingen.

På konsultationen kan du ställa alla dina frågor du har. Vi har också en omfattande FAQ-sektion på kosmetisk tatuering behandlingar: KLICKA HÄR

Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad), för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en 3D ögonbryn/microblading behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandling ej kan utföras debiteras man med fullt pris. 

Konsultationen kostar 300kr, den summan dras sedan dras av på summan för din behandling, men om ingen dyker upp på den bokade tiden kommer kunden att debiteras med 300 kr via fakturering. Vi måste ha minst 24 timmars varsel på en avbokning. Vi hoppas att ni förstår att både vår tid och kundernas tid är värdefull.

+

KONSULTATION KOSMETISK TATUERING LIPLINER – ÒMBRE/PUDERLIPS

30 Min
300 kr
Boka Nu

På konsultationen kan du ställa alla dina frågor du har. Vi har också en omfattande FAQ-sektion på kosmetisk tatuering behandlingar: KLICKA HÄR Konsultationen kostar 500kr, den summan dras sedan dras av på summan för din behandling, men om ingen dyker upp på den bokade tiden kommer kunden att debiteras med 500 kr via fakturering. Vi måste ha minst 24 timmars varsel på en avbokning. Vi hoppas att ni förstår att både vår tid och kundernas tid är värdefull.

+

ÖGONBRYN 3D / MICROBLADING – MED LULU

150 Min
5000 kr
Boka Nu

Ögonbryn 3D / Microblading är en tatueringsteknik för att skapa ögonbryn med ett naturligt utseende. Likt tunna hårstrån tatueras in i huden. Behandlaren erhåller ett diplom utfärdat av PhiBrows som är världsledande inom utbildning av kosmetisk tatuering. I utbildning ges särskilda verktyg för att skapa en symmetrisk form utifrån ditt eget ansikte.

Innan behandling påbörjas kommer din behandlare att skissa fram en form som du känner dig nöjd med. Därefter kommer ni överens om en passande färg. Sedan påbörjas själva behandlingen. Färgen håller mellan 6 månader och 2 år beroende på hudtyp, pigment och skötsel.

Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad). Detta för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en 3D ögonbryn / Microblading behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandlingen ej kan utföras debiteras man med fullt pris. Om behandlingen ej går att utföra av någon anledning debiteras tiden.

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader i denna behandling. Obs! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering. Du riskerar annars att inte hitta en ledig tid och går då miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har tatueringen och senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D / Microblading finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”.

https://beautycenter.se/faq/

+

GRATIS ÅTERBESÖK INOM TVÅ MÅNADER – MED LULU

60 Min
GRATIS
Boka Nu

Ditt gratis återbesök bokas hos den person som utförde behandlingen vid ditt första behandlingstillfälle.

Återbesök för korrigering av lossnande färg inom två månader är kostnadsfritt när det gäller kosmetisk tatuering.

+

PÅFYLLNING UNDER 1 ÅR (ÖGONBRYN/EYELINER) – MED LULU

75 Min
2000 kr
Boka Nu

“Gratis Återbesök” ingår ej i denna behandling!

Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad), för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en 3D ögonbryn/microblading behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandling ej kan utföras debiteras man med fullt pris. 

+

PÅFYLLNING EFTER 1 ÅR (ÖGONBRYN/EYELINER) – MED LULU

75 Min
2600 kr
Boka Nu

“Gratis Återbesök” ingår ej i denna behandling!

Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad), för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en 3D ögonbryn/microblading behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandling ej kan utföras debiteras man med fullt pris. 

+

WONDERBROWS

180 Min
5800 kr
Boka Nu

Den senaste stråtekniken och skuggningen inom ögonbrynstatuering. Stråna görs mer “vågiga” för ett naturligt resultat, samt skuggas området mellan stråna. Denna teknik passar dig som vill ha mer naturligt “buskiga” ögonbryn. Gemensamt med terapeuten kommer ni fram hur markerade ögonbrynen skall vara samt vilken färg och form de ska ha. Tatueringen görs med maskin vilket resulterar i ett mer precist resultat. Färgen håller mellan 6 månader och 2 år beroende på hudtyp, pigment och skötsel.

I behandlingen ingår alltid ett gratis återbesök inom tidsramen utav 60 dagar.

Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr. Observera att detta endast gäller mindre korrigeringar.

OBS! Om du har en ögonbrynstatuering sedan tidigare gjord på en annan salong är det ett krav att komma på konsultation innan ditt besök, detta för att vi ska kunna avgöra att behandlingen kan genomföras med ett lyckat resultat. Därefter bokas “Coverup ögonbrynstatuering”.

Om behandlingen ej går att utföra av någon anledning debiteras tiden.

Obs! Återbesöket bör bokas i samband med när du bokar tid för din tatuering, då att du annars riskerar att inte hitta en ledig tid och gå miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har gjort din tatuering och ska bokas senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad och du kommer att få betala för ditt nästa besök.

+

ÖGONBRYN 3D / MICROBLADING – MED JEANETTE

150 Min
5000 kr
Boka Nu

Ögonbryn 3D / Microblading är en tatueringsteknik för att skapa ögonbryn med ett naturligt utseende. Likt tunna hårstrån tatueras in i huden. Behandlaren erhåller ett diplom utfärdat av PhiBrows som är världsledande inom utbildning av kosmetisk tatuering. I utbildning ges särskilda verktyg för att skapa en symmetrisk form utifrån ditt eget ansikte.

Innan behandling påbörjas kommer din behandlare att skissa fram en form som du känner dig nöjd med. Därefter kommer ni överens om en passande färg. Sedan påbörjas själva behandlingen. Färgen håller mellan 6 månader och 2 år beroende på hudtyp, pigment och skötsel.

Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad). Detta för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en 3D ögonbryn / Microblading behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandlingen ej kan utföras debiteras man med fullt pris. Om behandlingen ej går att utföra av någon anledning debiteras tiden.

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader i denna behandling. Obs! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering. Du riskerar annars att inte hitta en ledig tid och går då miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har gjort tatueringen och senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D / Microblading finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”.

https://beautycenter.se/faq/

 

+

GRATIS ÅTERBESÖK INOM TVÅ MÅNADER – MED JEANETTE

60 Min
GRATIS
Boka Nu

Om du måste komma på ett återbesök för att korrigera färg som har lossnat är det kostnadsfritt om du kommer inom två månader. Detta gäller endast kosmetisk tatuering.

+

EXTRA ÅTERBESÖK INOM 2-4 MÅNADER – MED JEANETTE

45 Min
950 kr
Boka Nu

Endast ögonbryn

+

PÅFYLLNING UNDER 1 ÅR – MED JEANETTE

75 Min
2000 kr
Boka Nu

Färgen bleks med tiden av olika anledningar som tex, sol och fet hy, vilket innebär att man behöver påfyllning. “Gratis Återbesök” ingår ej i denna behandling!

+

PÅFYLLNING EFTER 1 År – MED JEANETTE

75 Min
2600 kr
Boka Nu

Färgen bleks med tiden av olika anledningar som tex, sol och fet hy, vilket innebär att man behöver påfyllning. “Gratis Återbesök” ingår ej i denna behandling!

+

ÖGONBRYN 3D / MICROBLADING – MED SELENGE

150 Min
5000 kr
Boka Nu

Ögonbryn 3D / Microblading är en tatueringsteknik för att skapa ögonbryn med ett naturligt utseende. Likt tunna hårstrån tatueras in i huden.

Innan behandling påbörjas kommer din behandlare att skissa fram en form som du känner dig nöjd med. Därefter kommer ni överens om en passande färg. Sedan påbörjas själva behandlingen. Färgen håller mellan 6 månader och 2 år beroende på hudtyp, pigment och skötsel.

Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad). Detta för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en 3D ögonbryn / Microblading behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandlingen ej kan utföras debiteras man med fullt pris. Om behandlingen ej går att utföra av någon anledning debiteras tiden.

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader i denna behandling. Obs! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering. Du riskerar annars att inte hitta en ledig tid och går då miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har gjort tatueringen och senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D / Microblading finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”.

https://beautycenter.se/faq/

+

GRATIS ÅTERBESÖK INOM 2 MÅNADER – MED SELENGE

60 Min
0 kr
Boka Nu

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader efter ett nytt sett kosmetisk tatuering gjort hos oss. Tiden bokas 4-5 veckor efter ditt första besök.

Vid besöket fyller vi på med färg där det behövs.

Passerar tiden 2 månader är det gratis återbesöket förbrukat och du bekostar en eventuell påfyllning själv. För att garanterat få en tid för återbesöket bör tiden bokas i samband när du bokar din tid för ett nytt sett. Uteblir du från ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad.

Obs! Denna behandling gäller endast efter ett nytt sett kosmetisk tatuering gjord hos oss, gäller ej vid påfyllningar.

+

EXTRA ÅTERBESÖK INOM 2-4 MÅNADER – MED SELENGE

60 Min
950 kr
Boka Nu

Extra återbesök inom 2-4 månader - med Selenge bokas av dig som gjort din tatuering hos oss för 2-4 månader sedan.

Vid besöket fyller vi på med färg på ställen där det behövs.

Obs! Har du en tatuering gjord på annan salong måste du komma på en konsultation innan du bokar denna behandling. Detta är för att vi ska kunna konstatera att behandlingen går att genomföra med ett lyckat resultat.

 

+

PÅFYLLNING UNDER 1 ÅR – MED SELENGE

75 Min
2000 kr
Boka Nu

Behandlingen bokas av dig som gjort din kosmetiska tatuering hos oss för under 1 år sedan.

Vid besöket fyller vi på med färg där det behövs.

Obs! Har du en tatuering gjord på annan salong måste du komma på en konsultation innan du bokar denna behandling. Detta är för att vi ska kunna konstatera att behandlingen går att genomföra med ett lyckat resultat.

Mer information gällande kosmetisk tatuering hittar du under fliken “kosmetisk tatuering” via följande länk: https://beautycenter.se/faq/

+

PÅFYLLNING EFTER 1 ÅR – MED SELENGE

75 Min
2600 kr
Boka Nu

Behandlingen bokas av dig som gjort din kosmetiska tatuering hos oss för över 1 år sedan.

Vid besöket fyller vi på med färg där det behövs. Har tatueringen bleknat och formen inte längre är synlig bokas ett nytt set ögonbryn.

Obs! Har du en tatuering gjord på annan salong måste du komma på en konsultation innan du bokar denna behandling. Detta är för att vi ska kunna konstatera att behandlingen går att genomföra med ett lyckat resultat.

Mer information gällande kosmetisk tatuering hittar du under fliken “kosmetisk tatuering” via följande länk: https://beautycenter.se/faq/

+

ÖGONBRYN OMBRE/PUDER

150 Min
5000 kr
Boka Nu

Ögonbryn ombre/puder är en skuggteknik som ger ett mer täckande och markerat resultat till skillnad från Microblading. Denna behandling passar dig som inte har så mycket egna hårstrån samt dig som önskar mer skarpt markerade ögonbryn.

Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad), för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en 3D ögonbryn/microblading behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandling ej kan utföras debiteras man med fullt pris. 

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader i denna behandling. Obs! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering. Du riskerar annars att inte hitta en ledig tid och går då miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har gjort tatueringen och senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande ögonbryn 3D / Microblading finner du via följande länk under kategorin “kosmetisk tatuering”.

https://beautycenter.se/faq/

+

KOMBO ÖGONBRYN (MICROBLADING OCH OMBRE)

150 Min
5800 kr
Boka Nu

En kombination av Microbladning (stråteknik) och Ombre (skuggning).

I behandlingen ingår alltid ett gratis återbesök inom tidsramen utav 60 dagar.

Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr. Observera att detta endast gäller mindre korrigeringar.

Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad), för att vi ska kunna konstantera om det är möjligt att genomföra en 3D ögonbryn/microblading behandling eller ej.

Om behandlingen ej går att utföra av någon anledning debiteras tiden.

Obs! Återbesöket bör bokas i samband med när du bokar tid för din tatuering, då att du annars riskerar att inte hitta en ledig tid och gå miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har gjort din tatuering och ska bokas senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad och du kommer att få betala för ditt nästa besök.

+

COVERUP TATUERING ÖGONBRYN (TATUERING GJORD PÅ ANNAN SALONG)

150 min
5800 kr
Boka Nu

Coverup tatuering ögonbryn bokas av dig som har tatuering sedan tidigare gjord på annan salong.

OBS! Det är ett krav att komma på konsultation innan behandlingen. Detta för att vi ska kunna avgöra att behandlingen går att genomföra med ett lyckat resultat. 

I behandlingen ingår alltid ett gratis återbesök inom 60 dagar. Återbesöket skall äga rum ca 5 veckor efter din första behandling. OBS! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering, då du annars riskerar att inte hitta en ledig tid. Passerar tiden 60 dagar går du miste om ditt kostnadsfria återbesök.

Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Har 60 dagar passerat bokas ett: “extra återbesök inom 2-4 månader”.

Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt gratis återbesök, bokas detta som en “konsultation” på 15 min. Priset för detta är 300 kr och gäller endast mindre korrigeringar. Vid större åtgärder bokas ett “extra återbesök 2-4 månader”.

Frågor och svar gällande kosmetisk tatuering finner du under kategorin “Kosmetisk tatuering” via följande länk:
https://beautycenter.se/faq/

 

+

EXTRA ÅTERBESÖK 2-4 MÅNADER – MED LULU

45 Min
950 kr
Boka Nu

För dig som vill komma på återbesök för din kosmetiska tatuering inom 2-4 månader efter att du har gjort din tatuering.

+

EYELINER: (ÖVRE FRANSRADEN) FRANSFÖRSTÄRKNING

90 Min
3600 kr
Boka Nu

En tunn, noggrant dragen linje mellan fransarna på fransraden.
Detta ger dina ögon en mer intensiv och vaken blick. Passar dig som inte hinner lägga make-up varje dag.

Obs! Återbesöket bör bokas i samband med när du bokar tid för din tatuering, då att du annars riskerar att inte hitta en ledig tid och gå miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fyra veckor efter att du har gjort din tatuering och ska bokas senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du bokar ditt återbesök senare än två månader efter din tid för tatuering så kommer det att kosta 700:-. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad och du kommer att få betala för ditt nästa besök.

+

EYELINER: (NEDRE FRANSRADEN) FRANSFÖRSTÄRKNING

60 Min
2000 kr
Boka Nu

En tunn, noggrant dragen linje mellan fransarna längs med fransraden. Detta ger dina ögon en mer intensiv och vaken blick. Passar dig som inte hinner lägga make-up varje dag.

Obs! Återbesöket bör bokas i samband med när du bokar tid för din tatuering, då att du annars riskerar att inte hitta en ledig tid och gå miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fyra veckor efter att du har gjort din tatuering och ska bokas senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du bokar ditt återbesök senare än två månader efter din tid för tatuering så kommer det att kosta 700:-. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad och du kommer att få betala för ditt nästa besök.

+

EYELINER: (ÖVRE OCH NEDRE FRANSRADEN) FRANSFÖRSTÄRKNING

120 Min
5000 kr
Boka Nu

En tunn, noggrant dragen linje mellan fransarna längs med övre och undre fransraden. Detta ger dina ögon en fin inramning. Passar dig som inte hinner lägga make-up varje dag.

Obs! Återbesöket bör bokas i samband med när du bokar tid för din tatuering, då att du annars riskerar att inte hitta en ledig tid och gå miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fyra veckor efter att du har gjort din tatuering och ska bokas senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du bokar ditt återbesök senare än två månader efter din tid för tatuering så kommer det att kosta 700:-. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad och du kommer att få betala för ditt nästa besök.

+

EYELINER: KRAFTIG (ÖVRE)

90 Min
4000 kr
Boka Nu

Genom en kraftigare teckning i ögonfranslinjen får man en förstorande effekt på ögonen.

Obs! Återbesöket bör bokas i samband med när du bokar tid för din tatuering, då att du annars riskerar att inte hitta en ledig tid och gå miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fyra veckor efter att du har gjort din tatuering och ska bokas senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du bokar ditt återbesök senare än två månader efter din tid för tatuering så kommer det att kosta 700:-. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad och du kommer att få betala för ditt nästa besök.

+

EYELINER: KRAFTIG (ÖVRE OCH NEDRE)

120 Min
5800 kr
Boka Nu

Passar dig som vill ha en kraftigare linje både på övre och nedre linjen. Perfekt till dig som inte vill slösa tid på att sminka dig.

Obs! Återbesöket bör bokas i samband med när du bokar tid för din tatuering, då att du annars riskerar att inte hitta en ledig tid och gå miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fyra veckor efter att du har gjort din tatuering och ska bokas senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du bokar ditt återbesök senare än två månader efter din tid för tatuering så kommer det att kosta 700:-. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad och du kommer att få betala för ditt nästa besök.

+

ÒMBRE/PUDERLIPS

180 Min
6500 kr
Boka Nu
+

LIPLINER: FÖRSTORING

70 Min
5000 kr
Boka Nu

Passar dig som vill ha en förstorande effekt på läpparna, utan kirurgiska ingrepp eller injektioner.

Obs! Återbesöket bör bokas i samband med när du bokar tid för din tatuering, då att du annars riskerar att inte hitta en ledig tid och gå miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fyra veckor efter att du har gjort din tatuering och ska bokas senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du bokar ditt återbesök senare än två månader efter din tid för tatuering så kommer det att kosta 700:-. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad och du kommer att få betala för ditt nästa besök.

+

LIPLINER: VANLIG

75 Min
3900 kr
Boka Nu

Har du små läppar, otydlig kontur eller ojämn form kan detta förbättras genom kosmetisk tatuering. Antingen läggs en fin linje utmed läppkonturen som understryker din egen läppform, eller lite utanför för att förstora läpparna. I detta fall skuggas området mellan den befintliga linjen och den nytecknade linjen med en särskilt sammansatt färg för att passa dig och din hudfärg.

Obs! Återbesöket bör bokas i samband med när du bokar tid för din tatuering, då att du annars riskerar att inte hitta en ledig tid och gå miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fyra veckor efter att du har gjort din tatuering och ska bokas senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du bokar ditt återbesök senare än två månader efter din tid för tatuering så kommer det att kosta 700:-. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad och du kommer att få betala för ditt nästa besök.

+

SKÖNHETSFLÄCK

15 Min
500 kr
Boka Nu

Ibland krävs ett återbesök, priset gäller per besök.