+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

YUMI-lashes är en avancerad keratinbehandling. Syftet är att vårda, stärka och lyfta de egna fransarna. Detta resulterar i en naturlig mascaraeffekt. Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitaminer och keratin och avslutas med att färgas. Efter 2-3 behandlingar kan man se en förbättring av fransarnas kvalité. I denna behandling ingår brynfärgning och brynplockning.

Metoden utvecklades ursprungligen för alla som är känsliga eller allergiska mot mascara, fransfärg eller franslim etc.

Behandlingen tar 120 minuter. Yumi lashes behandlingen håller dina fransar böjda i 6-12 veckor. Färgen på fransarna håller i upp till 5 veckor. Resultatet är individuellt beroende på fransarnas kvalitet, livscykel, hormonell obalans och eftervård. Färgen på ögonbrynen håller i upp till 4-5 veckor.

Upprepande YUMI Lashes keratinbehandlingar förlänger fransarnas livscykel. Det gör att de sitter kvar längre samt att vilande hårsäckar aktiveras. Vilket leder till fler fransar på sikt. Det innebär att ju fler behandlingar du gör desto längre håller resultatet.

Att tänka på INNAN behandlingen:

  • Kom OSMINKAD till din behandling.
  • Avstå från oljebaserade produkter och ögonfransböjare 24 timmar innan behandlingen.
  • Inga linser under behandling.
  • Inga lösögonfransar.

 

Att tänka på EFTER behandlingen:

  • Fransarna får ej blötas/tvättas 24-48 timmar efter behandlingen för att keratinet ska hinna sätta sig.
  • Undvik att sova på fransarna de första dagarna efter behandlingen då de kan bli ruffsiga.

 

För att hjälpa dig att förlänga effekten har YUMI Lashes tagit fram en närande keratinmascara som kan köpas efter din behandling. I samband med behandlingen erhålls 100:- rabatt på keratinmascaran (ord. pris 650:-). Mascaran används med fördel dagligen.