+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Aqurellelips är en kosmetisk tatuering som ger läpparna en jämnare färg. Läpparna tatueras i valfri nyans för att skapa en mer målad look alternativt en mer naturlig färg. Har du avsaknad av pigment på delar av läppen är detta en perfekt behandling för att jämna till detta.

Läpparna kan tatueras och få en mer markerad ytterkant på läpparna ljusare inåt mitten. Detta ger en mer målad/sminkad look. Alternativt går det att göra en jämnare färg över hela läppen, detta ger ett mer naturligt resultat.

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader i denna behandling. Obs! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering. Du riskerar annars att inte hitta en ledig tid och går då miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har tatueringen och senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. Du kommer då att få betala för ditt nästa besök. Bokningar som görs senare än 2 månader bokas som “extra återbesök inom 2-4 månader” och kostar 950:-. Behövs det ytterligare mindre korrigeringar efter ditt återbesök, kan detta bokas in som en “konsultation” på 15 min och kostar då 300 kr.

Frågor och svar gällande kosmetisk tatuering hittar du på följande länk under fliken “kosmetisk tatuering”: https://beautycenter.se/faq/