+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

En konsultation för kosmetisk tatuering bokas av dig som har frågor och funderingar som du inte fått svar på innan du bokat din behandling.

OBS! Om du har en gammal tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad), för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra behandlingen eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandling ej kan utföras debiteras man med fullt pris. 

Tänk på att vi under konsultationen inte målar formen på dina bryn, läppar, eller eyeliner, det görs istället under själva behandlingen som du bokar vid ett annat tillfälle. Konsultation och bokad tid för behandling går ej att göras samma dag, är du osäker om du vill göra behandlingen bokar du tid för behandling efter att du varit på konsultation hos oss. Det är inte ett krav att boka en konsultation innan ditt besök. Innan själva behandlingen påbörjas går vi igenom vilken färg, form och metod som önskas.

På konsultationen kan du ställa alla dina frågor du har. Vi har också en omfattande FAQ-sektion på kosmetisk tatuering behandlingar: KLICKA HÄR