+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Fransförlängning  ger dig en sminkad look direkt när du vaknar på morgonen. Volymfransar ger ett mer dramatisk resultat, mixfransar något diskretare och singelfransar är det som ger ett mest naturligt resultat.

Behandlingen inleds med en konsultation där du och terapeuten kommer överens om längd, böj och form. Fransarna separeras därefter noggrant och på varje frans limmas en knippe med flera syntetfransar. Fransarna som appliceras är i ett syntetiskt material.

Fransförlängningens håller i ca 5 veckor. Hållbarheten avgörs av dina egna fransars livscykel. En ögonfrans har en livslängd på ca 2 månader och fransarna befinner sig ständigt i olika faser. Detta innebär att vissa veckor tappar du fler fransar än andra veckor. När du tappar en frans med förlängning växer en ny egen ögonfrans ut. För att undvika luckor rekommenderas en påfyllning var 3:e vecka.

Att tänka på innan behandlingen:

  • Undvik oljebaserade produkter på och runt fransarna minst 24 timmar innan behandlingen.
  • Kom utan mascara till behandlingen.
  • Är du linsbärare tas dessa ut innan behandlingen påbörjas.
  • Har du en pågående infektion eller vagel i ögat ska behandlingen inte genomföras. Din tid avbokas senast 24 timmar innan behandlingens start.

 

Vi använder oss av produkter och fransar från Lashia.