+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Innan du bokar Cryo Alfa – Kirurgisk frysning krävs att du kommer på en konsultation. Hudterapeuten behöver först säkerställa att behandling går att utföra samt om behandlingen passar just för dig.

Cryo Alfa används för att behandla godartade hudförhållanden som solkeratos, cherry spots, fibrom, skin tags och milier. Det kan krävas flera behandlingar för att uppnå maximalt resultat.

Priset gäller för ett behandlingsområde (t.ex en cherry spot). Krävs flera behandlingar på det behandlade området reduceras priset på andra och tredje behandlingen.

1:a behandlingen 890 kr
2:a behandlingen 690 kr
3:e behandlingen 490 kr

Apparaten som används vid Cryo Alfa är idealisk för allmän dermatologi. Gasbehållaren innehåller flytande kväve och behandlar det specifika området. Det smala munstycket möjliggör att de celler som skall förstöras, förstörs exakt och säkert.

Området som är behandlat kan svullna upp och bli rött. Det kan även bildas en vätskeblåsa som ej ska punkteras. Behandlingsområde kan skyddas med ett plåster. Det behandlade området bör ej exponeras för sol minst 4 veckor efter behandlingen.