+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Fransmarkering

 

Fransmarkering på övre fransraden är när en tunn linje går mellan fransarna längs fransraden. Linjen går alltså inte ovanför fransraden. Denna behandling passar dig som önskar ett diskret resultat som vackert ramar in ögat. Det går även att göra fransmarkering på nedre fransraden. Vi brukar dock avråda från att göra fransmarkering på både över och under då det tenderar att göra ögat mindre och ser mer stängt ut.

 

Eyeliner med vinge

Eyeliner med vinge är något tjockare än fransmarkering. Linjen går mellan ögonfransarna och strax ovanför fransraden. På slutet, om så önskas görs en vinge som kan göras i olika längd. Även tjockleken på linjen går att göras i olika grad. Resultatet blir lite mer sminkat.

 

Shaded eyeliner

Shaded eyeliner är en eyeliner med vinge med skuggning ovanför. Skuggningen går att göra mer eller mindre markerad och i svart samt olika nyanser av brun. Resultatet blir en sotad look som liknar eyeliner med lätt ögonskugga. Detta är en ny behandling som har blivit populär.

 

Har du en eyeliner tatuerad sedan tidigare och vill komma till oss och göra någon av följande behandlingar så är du välkommen på en kostnadsfri konsultation innan du bokar tid för din behandling.

 

Boka Tid