+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Ansikte

Ansiktsbehandlingar i Stockholm

Tycker du att din hy börjar åldras? Har du skavanker som du vill bli av med? Med våra avslappnande och hudförbättrande ansiktsbehandlingar får du tydliga resultat. Besök Stockholms Beauty Center – närmare än så kommer du inte källan till evig ungdom!

Tycker du att din hy börjar åldras? Har du skavanker som du vill bli av med? Med våra avslappnande och hudförbättrande ansiktsbehandlingar får du tydliga resultat. Besök Stockholms Beauty Center – närmare än så kommer du inte källan till evig ungdom!

Vi utför även ansiktsbehandlingar för människor som lider av problemhy  och informerar dig om hur du ska ta hand om din hy hemma för att slippa framtida besvär.

+

DERMAPLANING

60 Min
990 kr
Boka Nu

Dermaplaning är en ansiktsbehandling med skalpell – för dig som vill ha en enastående lyster samt en perfekt makeup applikation.

Behandlingen går ut på att man avlägsnar döda hudceller och vellushår manuellt med ett tunt blad. Det låter kanske läskigt men detta är en oerhört skonsam och smärtfri behandling som passar de flesta, även gravida.

Behandlingen är perfekt att göra var 6:e vecka eller som en “quickfix” inför fest eller bröllop.

Behandlingen ska inte utföras på en inflammerad hud såsom akne.

I behandlingen ingår rengöring, mild peeling för att förbereda inför portömning, dermaplaning, ansiktsmask och avslutande produkter.

+

ANSIKTSBEHANDLING 30 MIN

30 Min
550 kr
Boka Nu

Ansiktsbehandling på 30 min bokas av dig som önskar en grundlig hudanalys samt en genomgång av passande produkter för just din hud.

I behandling ingår det rengöring, hudanalys, peeling/syra samt avslutande produkter.

Vi arbetar med produkter från Cliniccare & IMAGE.

Önskar du en behandling med fokus på djuprengöring (portömning) eller ansiktsmassage rekommenderar vi att du bokar en “Ansiktsbehandling 60 min”. 

+

ANSIKTSBEHANDLING 60 MIN

60 Min
990 kr
Boka Nu

Ansiktsbehandling 60 behandling bokas av dig som önskar en grundlig rengöring med portömning eller ansiktsmassage.

I varje behandling ingår det rengöring, hudanalys, peeling/syra, mask samt avslutande produkter.

Övrig tid i behandlingen skräddarsys efter din behov med te.x portömning, färgning av fransar eller bryn, brynplockning eller ansiktsmassage.

Vi arbetar med produkter från Cliniccare & IMAGE.

+

KEMISK PEELING – CLINICCARE

60 Min
1490 kr
Boka Nu

Kemisk peeling – Cliniccare är en resultatinriktad behandling som verkar djuprengörande och återfuktande. Behandlingen hjälper att balansera huden, gör den mjukare och slätare samt har en blekande effekt på pigmenteringar.

I behandlingen ingår: rengöring, hudanalys, kemisk peeling, EGF booster, anpassad mask samt avslutande produkter.

Vi arbetar med hudvårdsprodukter från Cliniccare.

Efter behandlingen är huden extra känslig för solexponering och bör därför skyddas med minst spf 30.