+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

CryoAlfa

Cryo Alfa i Stockholm

Cryo Alfa används för att behandla speciella hudförhållanden som akne ärr, solkeratos, cherry spots, fibrom, lentigo, seborroisk keratos, skin tags och milier. Det kan krävas flera behandlingar för att uppnå maximalt resultat.

Apparaten som används vid Cryo Alfa är idealisk för allmän dermatologi. Den kryogena flytande gasfördelartoppen trycks mot hudytan och aktiveras med fingret på avtryckaren. Den flytande gasen färdas med en medelhastighet på 40 m/s i ett fas stabilt tillstånd (gasformigt tillstånd) som möjliggör att de celler som skall förstöras, förstörs exakt och säkert.

Området som man har behandlat kan svullna upp och bli lite röd och se ut som en fästing som sakta blir mindre och mindre efter varje dag och tillslut ramlar det bort. Man ska ej klia på behandlingsområdet och en blåsa kan bildas efter behandlingen. Man ska inte punktera blåsan utan täcka det istället med ett plåster.

En konsultation måste bokas in före behandling då hudterapeuten behöver säkerhetsställa om behandling går att utföra eller ej samt om behandlingen passar just för dig. Priset gäller för ett behandlingsområde, behöver man fler än en behandling så får man ett reducerat pris på andra och tredje behandlingen.

+

KONSULTATION – CRYO ALFA

15 Min
GRATIS
Boka Nu

Konsultation – Cryo Alfa bokas alltid innan behandlingen utförs. Hudterapeuten måste först säkerställa att behandling går att genomföra på det önskade området.

Cryo Alfa används för att behandla godartade hudförhållanden som solkeratos, cherry spots, fibrom, skin tags och milier. Det kan krävas flera behandlingar för att uppnå maximalt resultat.

 

+

CRYO ALFA – KIRURGISK FRYSNING

15 Min
890 kr
Boka Nu

Innan du bokar Cryo Alfa – Kirurgisk frysning krävs att du kommer på en konsultation. Hudterapeuten behöver först säkerställa att behandling går att utföra samt om behandlingen passar just för dig.

Cryo Alfa används för att behandla godartade hudförhållanden som solkeratos, cherry spots, fibrom, skin tags och milier. Det kan krävas flera behandlingar för att uppnå maximalt resultat.

Priset gäller för ett behandlingsområde (t.ex en cherry spot). Krävs flera behandlingar på det behandlade området reduceras priset på andra och tredje behandlingen.

1:a behandlingen 890 kr
2:a behandlingen 690 kr
3:e behandlingen 490 kr

Apparaten som används vid Cryo Alfa är idealisk för allmän dermatologi. Gasbehållaren innehåller flytande kväve och behandlar det specifika området. Det smala munstycket möjliggör att de celler som skall förstöras, förstörs exakt och säkert.

Området som är behandlat kan svullna upp och bli rött. Det kan även bildas en vätskeblåsa som ej ska punkteras. Behandlingsområde kan skyddas med ett plåster. Det behandlade området bör ej exponeras för sol minst 4 veckor efter behandlingen.