+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Vad kostar tatueringborttagning?

I en värld där tatueringar blivit allt mer populära som ett sätt att uttrycka sig själv, har också efterfrågan på tatueringsborttagning ökat. Hos Beauty Center erbjuder vi moderna och effektiva lösningar för de som önskar avlägsna sina tatueringar.

 

Vad kostar det att ta bort en tatuering?

Priset på tatueringsborttagning kan variera beroende på flera faktorer, däribland tatueringens storlek, färg och placering på kroppen, men från 1500 kr och uppåt kostar tatueringsbortagning. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation innan.
Nedan följer en översikt över våra priser för olika storlekar och behandlingar:

  • Borttagning av kosmetisk tatuering med Picolaser (30 minuter): 1 500 kr
  • Laser borttagning för tatuering upp till 2×2 cm (30 minuter): 1 500 kr
  • Laser borttagning för tatuering upp till 5×5 cm (30 minuter): 1 790 kr
  • Laser borttagning för tatuering upp till 8×8 cm (30 minuter): 2 200 kr
  • Laser borttagning för tatuering upp till 10×10 cm (30 minuter): 2 600 kr
  • Laser borttagning för tatuering upp till 20×20 cm (45 minuter): 2 950 kr
  • Tatueringsborttagning med Rejuvi (30 minuter): 1 500 kr

 

För att få en uppskattning av hur många behandlingar som kan behövas och för att diskutera vilken metod som passar bäst för just din tatuering så erbjuder vi en kostnadsfri konsultation.

 

Efter din behandling är det viktigt att följa våra rekommendationer för eftervård. Det inkluderar att regelbundet kyla ner det behandlade området för att minska risken för rodnad, svullnad och blåsor. Vi rekommenderar även att återfukta området en gång dagligen på kvällen, då läkningsprocessen är som mest effektiv. För att säkerställa bästa möjliga läkning, bör solning undvikas i minst 2-3 veckor efter behandlingen.

 

Vad kostar tatueringsborttagning

 

Att välja att ta bort en tatuering är ett stort beslut. På Beauty Center strävar vi efter att erbjuda våra kunder den mest skonsamma och effektiva behandlingen. Om du funderar på att ta bort en tatuering och vill veta mer om dina alternativ, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.