+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Vad kostar massage?

Priser för massage hos Beauty Center börjar från 550 kr och uppåt. Våra massagebehandlingar är utformade för att erbjuda både avslappning och lindring från vardagens stress och spänningar. Oavsett om du är ute efter en kortare ansiktsmassage för att fräscha upp huden, en fokuserad ryggmassage för att lösa upp spänningar, eller en omfattande helkroppsmassage för total avkoppling, har vi alternativ som passar dina behov. 

Ansiktsmassage – 25 min
Denna lugnande behandling är perfekt för att främja avslappning och föryngra huden i ansiktet. Priset för denna behandling är 550 kr. 

Ryggmassage – 30 min
Om du upplever spänningar eller smärta i ryggen, är detta ett utmärkt alternativ. En halvtimmes ryggmassage kostar 590 kr och kan avsevärt lindra vardagsstress och muskelspänningar. 

Helkroppsmassage – 50 min
För en mer omfattande behandling som adresserar hela kroppen, erbjuder vi en helkroppsmassage. Denna behandling är utformad för att minska stress, främja avslappning och förbättra blodcirkulationen. Priset är 890 kr. 

Varför välja massage? 

Massage är inte bara en lyxig behandling utan även en investering i din hälsa. Det kan bidra till ökad blodcirkulation, lindring från muskelsmärta, minskad stress och mycket mer. På Beauty Center arbetar vi med kvalificerade massörer som är utbildade i olika massagetekniker för att erbjuda dig den behandling som bäst passar dina behov. 

Bokning och mer information 

För att boka någon av våra massagebehandlingar eller för mer information om våra tjänster, besök vår hemsida eller kontakta oss direkt. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta behandlingen för ditt välbefinnande. 

Beauty Center strävar vi efter att erbjuda våra kunder avkopplande och föryngrande behandlingar till rimliga priser. Oavsett om du letar efter en snabb ansiktsmassage eller en mer omfattande helkroppsmassage, har vi alternativ som passar dina behov och din budget. Välkommen att boka din nästa massage hos oss för att uppleva skillnaden! 

Vad kostar massage