+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Vad gör en kemisk peeling?

En kemisk peeling är en skönhetsteknik som förnyar hudens utseende genom att avlägsna det yttersta lagret av huden med hjälp av en kontrollerad syrabehandling. På Beauty Center erbjuder vi denna metod som en väg till en klarare, jämnare och mer strålande hud. Genom att använda specifika syror kan vi rikta in oss på allt från pigmentfläckar och acne till utvidgade porer, vilket ger en märkbart slätare och mer ungdomlig hudton.

 

Vad gör en kempisk peeling, vad är fördelarna med behandlingen?

  • Förbättrad Hudton och Textur: Vår kemiska peeling rengör porerna på djupet och minskar utseendet på fina linjer, rynkor och ojämnheter.
  • Bekämpar Acne: Behandlingen är särskilt effektiv mot acne genom att den löser upp blockeringar i talgkörtlarna, vilket förhindrar uppkomsten av nya utbrott.
  • Lyster och Fräschhet: Efter behandlingen får din hud en omedelbar boost av lyster, vilket gör att du ser mer utvilad och ungdomlig ut.

 

 

Processen bakom kemisk peeling

Vid en kemisk peeling applicerar våra specialister en specifik syrablandning på huden, vilken varsamt exfolierar och löser upp det yttersta lagret av döda hudceller. Denna process inte bara rengör porerna på djupet utan stimulerar också hudens naturliga cellförnyelse. Genom att främja tillväxten av ny hud, kan en kemisk peeling signifikant minska tecken på åldrande, förbättra hudens textur och öka hudens naturliga lyster.

 

 

Vad kan du förvänta dig?

Vårt team på Beauty Center börjar alltid med en personlig konsultation för att identifiera dina hudvårdsbehov och mål. Beroende på din hudtyp och de resultat du önskar uppnå, anpassar vi peelingens styrka och sammansättning. Efter behandlingen är det vanligt med en kort period av fjällning och lätt rodnad, men många av våra klienter återgår till sina normala aktiviteter direkt efteråt. För bästa resultat rekommenderar vi att följa upp med lämpliga hudvårdsprodukter som främjar läkning och fukt.

Vad gör en kemisk peeling

Personlig rådgivning

På Beauty Center förstår vi vikten av att känna sig trygg och informerad under hela processen. Våra erfarna hudvårdsexperter är här för att ge dig den rådgivning och omsorg du behöver, från första konsultationen till uppföljningen efter din behandling. Vi använder endast de säkraste och mest effektiva produkterna för att garantera att du får de resultat du önskar.