+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Vad är PRX-T33?

PRX-T33 är en framstående behandling som verkar djupt i huden för att bekämpa tecken på åldrande genom att återställa volym och skydda mot försämring. Med åldern minskar hudens förmåga att behålla fukt och elasticitet, vilket leder till en torrare och tunnare hud.
En av de huvudsakliga faktorerna bakom åldrande hud är UV-strålning, som skadar huden över tid. PRX-T33 behandlar dessa problem genom att förbättra hudens vitala funktioner och skydda den mot skadligt ljus, vilket bidrar till en friskare och mer ungdomlig hud.

 

Hur fungerar det?


PRX-T33 är en avancerad form av TCA-peel som kombinerar triklorättiksyra (TCA) med väteperoxid. Denna unika sammansättning gör att behandlingen kan utföras under alla årstider, utan att orsaka ljuskänslighet för patienten. Behandlingen är dessutom nästan helt smärtfri och leder till minimal fjällning, vilket gör den idealisk för dem som önskar en effektiv behandlingsmetod utan lång återhämtningsperiod.

De aktiva ingredienserna i PRX-T33 arbetar på cellulär nivå för att främja cellförnyelse samt stimulera hudens egna tillväxtfaktorer. Detta bidrar till en omedelbar förbättring av hudens kvalitet samt långsiktiga fördelar genom att stimulera kollagenproduktionen.

 

Fördelar med PRX-T33

PRX-T33 erbjuder flera fördelar jämfört med traditionella kemiska peels, inklusive:

  • Omedelbart “glow” och förbättrad hudkvalitet
  • Kan användas på alla hudtyper och åldrar
  • Kan utföras året om utan risk för ljuskänslighet
  • Närmar sig smärtfri behandling med minimal fjällning
  • Kan kombineras med andra behandlingsmetoder för att optimera resultatet

 

Vad är PRX-T33

Vad man ska tänka på innan behandlingen

Även om PRX-T33 är en säker och effektiv behandlingsmetod, finns det några faktorer att beakta innan behandlingen:

  • Hudens kondition: Se till att din hud är i gott skick utan aktiva utbrott eller irritationer.
  • Tid mellan behandlingar: Diskutera med din terapeut om optimal tidpunkt för PRX-T33 i relation till andra planerade behandlingar.


Beauty Center är vi stolta över att erbjuda PRX-T33 som en del av vårt utbud av avancerade hudvårdsbehandlingar. Denna banbrytande metod är ett utmärkt alternativ för dem som söker omedelbara resultat och som värdesätter en behandling som inte bara förbättrar hudens utseende utan även dess hälsa på lång sikt.