+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Vad är en kemisk peeling?

Kemisk peeling är en revolutionerande hudvårdsbehandling som använder aktiva syror för att avlägsna döda hudceller, stimulera ny celltillväxt och ge huden en ny lyster. Denna process bidrar till att minska synligheten av ålderstecken, pigmentfläckar, acne och porer, vilket gör att din hud får ett jämnare och fräschare utseende. På Beauty Center är vi stolta över att erbjuda denna behandling, som inte bara förnyar huden utan också förbättrar.

 

Hur fungerar en kemisk peeling?

Vid en kemisk peeling börjar vi alltid med en grundlig rengöring av huden. Därefter appliceras den kemiska lösningen varsamt med en pensel. Beroende på din hudtyp och de resultat du önskar uppnå, anpassar vi styrkan på peelingen för optimal effekt. Peelingen får verka i några minuter innan den neutraliseras och tas bort, vilket omedelbart lämnar huden med förbättrad textur och strålglans.

 

Fördelar med Kemisk Peeling

  • Ökad lyster och glans: Tar effektivt bort överflödigt fett och djuprengör porerna.
  • Uppstramning av huden: Motverkar tecken på åldrande såsom rynkor och fina linjer, och ger en slätare hud.
  • Förbättrad hudton: Jämnar ut pigmentfläckar och ojämnheter i huden, vilket resulterar i en mer enhetlig hudton.

 

Kemisk peeling mot acne

Kemisk peeling visar sig vara särskilt effektiv mot acne. Genom att lösa upp blockeringar i talgkörtlarna och minska talgproduktionen kan behandlingen avsevärt minska uppkomsten av finnar och utslag, samt bidra till att minska synligheten av acneärr.

 

Eftervård och resultat

Efter en kemisk peelingbehandling blir huden mer mottaglig för näringsrika ingredienser. Det är därför vi rekommenderar att använda specifikt utvalda hudvårdsprodukter som komplement till behandlingen för att maximera resultatet. Denna föryngrande process resulterar i en märkbart jämnare, klarare och yngre hud.

Vad är en kemisk peeling

Anpassad för alla hudtyper

Kemisk peeling är lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Vi har ett brett utbud av behandlingar som kan skräddarsys för att möta dina specifika hudvårdsbehov och mål.

På Beauty Center är din säkerhet och skönhet vår prioritet. Våra behandlare är noggrant utbildade och certifierade, vilket säkerställer att varje kemisk peeling utförs med högsta standard för omsorg och professionalism. Vi använder endast de bästa produkterna och metoderna för att ge dig en säker och effektiv behandling.

Är du nyfiken på hur en kemisk peeling kan förvandla din hud? Kontakta oss idag för att boka en konsultation. Tillsammans tar vi första steget mot din drömhud.