+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Vad är Dermapen?

Dermapen är en banbrytande microneedling-teknik som erbjuds av Beauty Center, speciellt utformad för att förbättra hudens kvalitet genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin. Denna behandlingsmetod använder sig av ett avancerat verktyg med flera små, sterila nålar för att skapa mikroskopiska kanaler i huden. Detta främjar hudens naturliga förmåga att läka sig själv och ger en rad positiva effekter som förnyad lyster, minskade linjer och rynkor, samt en förbättrad hudtextur.

 

Hur fungerar Dermapen?

Under en Dermapen-behandling använder våra kvalificerade terapeuter detta elektriska verktyg för att noggrant behandla hela hudytan, inklusive ansikte, hals, axlar och dekolletage vid behov. Genom att skapa mikroskopiska skador i hudens yttre lager stimulerar behandlingen kroppens naturliga läkningsprocess, vilket leder till en ökad produktion av kollagen och elastin. Detta resulterar i en slätare, fastare och mer ungdomlig hud med en förbättrad ton och textur.

 

En Dermapen-behandling förbättrar och ger:

  • Förnyad lyster: Genom att stimulera hudens förmåga att förnya sig själv, bidrar Dermapen till en frisk, fräsch och strålande hud.
  • Uppstramning och föryngring: Åldrad och spänstfattig hud får nytt liv, och slapp hud kan sträckas upp för ett yngre och mer vitalt utseende.
  • Reduktion av linjer och rynkor: Dermapen hjälper till att mjuka upp fina linjer och rynkor, vilket ger en jämnare hudtextur.
  • Förminskade porer: Behandlingen bidrar till att minska storleken på förstorade porer, vilket förbättrar hudens övergripande utseende.
  • Behandling av ärr och pigmenteringar: Dermapen är effektiv mot acneärr, orenheter, pigmentfläckar och andra typer av hudojämnheter.

Vad är Dermapen

 

Skräddarsydd behandling

Vi anpassar varje Dermapen-behandling efter individuella behov och hudtillstånd. Oavsett om målet är att minska synligheten av acneärr, strama upp huden eller förbättra hudens lyster, skapar vi en personlig behandlingsplan som riktar sig mot just dina önskemål och problemområden.

 

Efter behandlingen

Efter en Dermapen-behandling kan du uppleva en viss rodnad och svullnad, liknande en mild solbränna, men detta lägger sig vanligtvis inom ett par dagar. Vi rekommenderar att du undviker direkt solljus och använder en hög SPF för att skydda din hud under läkningsprocessen. Det är också viktigt att följa de eftervårdstips som våra hudterapeuter ger dig för att säkerställa de bästa möjliga resultaten.

 

Fördelarna med Dermapen

Dermapen har blivit en av de mest efterfrågade behandlingarna tack vare dess förmåga att ge dramatiska förbättringar på en rad olika hudproblem. Genom att välja en Dermapen-behandling investerar du i din huds hälsa och skönhet på lång sikt. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och ta det första steget mot en friskare, mer strålande hud med Dermapen.