+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Utbildningar

Masterutbildning i Fransförlängning

Arbetar du med fransförlängning och vill ta dina kunskaper till en ny nivå? Då har vi utbildningen för dig! Lär dig teknikerna Foxy, Eyeliner, KimK och Mascara hos duktiga Julia Kharlova som kommer till Sverige för att hålla i en utbildning hos oss.

Adress: Drottninggatan 85, Stockholm
Datum: 6-7/11
Sista anmälningsdag: 27/10
Frågor och anmälan: info@beautycenter.se 
Mer information: Instagram @sbc_academy.se

 

Grundutbildning i kosmetisk tatuering

Vi på Stockholms Beauty Center erbjuder grundutbildningar inom kosmetisk tatuering av ögonbryn, läppar och eyeliner. Den passar både dig som har förkunskaper samt dig som är nybörjare och inte har någon erfarenhet alls. Utbildningen är på 6 dagar där det ingår både teori och praktik. I den praktiska delen får du möjlighet att öva på riktiga modeller som vi erhåller. Direkt efter avslutad utbildning kan du direkt påbörja din nya karriär inom kosmetisk tatuering.

Varför ska du välja just oss?
Vi har varit verksamma i 14 år och har lång erfarenhet inom kosmetisk tatuering. Vi arbetar endast med certifierade Masters som har lång erfarenhet och vunnit tävlingar inom kosmetisk tatuering. Efter avslutad utbildning erbjuder vi livslång onlinesupport. Du är alltid välkommen att komma till oss på salongen om du vill vara med oss när vi jobbar. Vi kan även ordna fler modeller till dig som vill öva mer efter utbildningen.

Adress: Drottninggatan 85, Stockholm
Datum: 20-25/11
Sista anmälningsdag: 10/11
Frågor och anmälan: info@beautycenter.se
Mer information: Instagram @sbc_academy.se