+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Sofia Wistam på besök hos oss

Vi fick besök av härliga Sofia Wistam, hon ville ha hjälp med sina ögonbryn som hon gjort för några år sedan. Hon hade en gammal tatuering som var mörk med djupt sittande pigment och önskade att snygga till den. Innan vi kunde göra en coverup behövde vi först bleka ner tatueringen med hjälp av vår Picolaser.

Tatuering innehöll olika färger, både rött och grått/svart pigment. Vi har behandlade tatueringen i omgångar för att få bort dom olika färgerna. Vi började med att arbeta på en våglängd som eliminerar grått och svart pigment med Picolaser. När det gråa försvunnit trädde rött pigment fram och vi började jobba på den våglängden som tog bort det röda. Picolasern som vi arbetar med bleker tatueringar på ett effektiv och säkert sätt, den tar bort olika färger och skadar inte huden.

När vi lyckats få bort tillräckligt mycket pigment var dagen kommen för att göra en ny tatuering. Slutresultatet blev en ljusare färg som ger ett mjukare intryck. Bilderna visar före, efter laser samt när tatueringen är nygjord. Det tar ca 6 veckor för tatueringen att läka färdigt och färgen ljusnar.

 Har du också en tatuering du önskar bli av med så hjälper vi dig gärna!

Boka Tid