+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Skillnaden på olika typer av fransförlängning

I en värld där skönhetsbehandlingar ständigt utvecklas, har ögonfransförlängning blivit en favorit för många som önskar framhäva sina ögon på ett naturligt eller mer dramatiskt sätt. På Beauty Center erbjuder vi en rad olika fransförlängningsmetoder för att passa just dina behov och önskemål. Låt oss utforska de tre populära typerna av fransförlängningar: singelfransar, volymfransar och mixfransar (hybridfransar).

 

Singelfransar

För dig som föredrar en naturligt elegant look är singelfransar det perfekta valet. Denna metod innebär att en individuell syntetisk frans appliceras på varje naturlig frans. Genom att noggrant anpassa längden, tjockleken och böjningen till dina unika ögonkonturer, skapas en skräddarsydd och naturlig förlängning. Med upp till 60–80 singelfransar per öga, uppnår du en subtil men ändå märkbar förbättring av dina fransars längd och fyllighet.

 

Volymfransar

För den som önskar en mer framträdande och dramatisk effekt är volymfransar det självklara valet. Här appliceras ett knippe av 2–5 ultratunna fransar på varje enskild naturlig frans, vilket resulterar i en betydande ökning av både längd och volym. Denna metod kan ge dig upp till 400 fransar per öga, skapandes ett fylligt och fluffigt utseende utan att kännas tungt. Volymfransar är perfekta för dig som älskar den där “extra allt”-looken och vill ha ögonfransar som verkligen står ut.

 

Mixfransar (Hybridfransar)

Hybridfransar, även kända som mixfransar, erbjuder det bästa av två världar genom att kombinera singel- och volymfransar. Denna metod involverar appliceringen av både individuella fransar och volymknippen på dina naturliga fransar. Resultatet är en skräddarsydd look som levererar både den naturliga längden från singelfransar och den fylliga volymen från volymfransar. Hybridfransar är idealiska för dig som söker en balanserad effekt – en look som är både definierad och naturligt vacker.

Olika typer av fransförlängning

På Beauty Center förstår vi att varje individ har unika önskemål och behov när det kommer till deras utseende. Våra erfarna fransstylister är här för att vägleda dig genom processen och hitta den fransförlängning som bäst matchar din personliga stil och önskade resultat. Oavsett om du väljer singelfransar för en naturlig förstärkning, volymfransar för ett statement-utseende, eller hybridfransar för det bästa av båda, kan du lita på att du kommer att lämna Beauty Center med en förtrollande blick som lyser upp ditt ansikte.