+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

kombobryn (olika tekniker av kosmetisk tatuering)

Microbladning, 3D ögonbryn, Phibrows, Puder, Ombre, Shading och Komboögonbryn, vilken metod passar mig? För att ge klarhet i dom olika metoderna som finns så ska vi reda ut dessa begrepp.

 

Microblading/3D ögonbryn/Phibrows:

Microblading och 3D ögonbryn är namnet på en stråteknik som skapas med hjälp av microblad (tunna skalpellblad) och pigment. Metoden används för att skapa likt naturliga hårstrån. Phibrows är namnet på ett varumärke som erbjuder utbildningar inom Microblading. Terapeuterna på Stockholms beauty center har genomgått denna utbildning.

 

Puder, Ombre och Shading:

Gemensamt för benämningarna Puder, Ombre och Shading är att de skapas med hjälp av en maskin men en tunn nål i spetsen. Nålen skapar pyttesmå prickar med pigment som ger ett skuggat resultat. Desto tätare prickarna läggs ju mer markerat blir resultatet. Utseendet på tatueringen med dessa metoder blir mer likt ifyllt med ögonbrynspenna. Har du en ögonbrynstatuering sedan tidigare som du vill täcka över så lämpar sig denna skuggteknik. En känslig hud eller fet hy passar även för denna metod.

 

Komboögonbryn:

Komboögonbryn innebär en kombination av stråteknik och skuggning (ovannämnda tekniker). Vill du både ha likt hårstrån på vissa ställen och mer täckning på andra där du exempelvis har mindre egen naturlig hårväxt så lämpar sig denna kombinerade metod.

 

När du kommer på ditt besök:

Terapeuterna hos oss på Stockholms beauty center har lång erfarenhet av kosmetisk tatuering och bidrar med sin expertis för att du ska få det resultatet du önskar dig samt det som passar dig bäst. Bokar du in dig på ett nytt sett av ögonbryn så ingår en konsultation innan behandlingen påbörjas. Terapeuten och du som kund kommer fram till vilken färg, form och täckningsgrad tatueringen ska ha. Formen målas upp utifrån ditt ansiktes symmetriska form därefter påbörjas tatueringen. När tatueringen är nygjord är den som mörkast och blir blekare under läkningsprocessen. Ett kostnadsfritt återbesök ingår i varje nytt sett, det äger rum tidigast 4 veckor och senast 8 veckor efter ditt nya sett. Vid återbesöket fylls det på med färg där det behövs.

 

Kostnadsfri konsultation: 

Vill du träffa din terapeut innan ditt besök så är du välkommen på en kostnadsfri konsultation. Där får du möjlighet att ställa eventuella frågor som du har innan behandlingen. OBS! Har du en kosmetisk tatuering sedan tidigare gjord på en annan salong är det ett krav att komma på en konsultation innan du bokar ett nytt sett hos oss. 

 

Mer Information