+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Microneedling

Microneedling stimulerar produktionen av kollagen

Denna behandling fungerar genom att använda en pennliknande apparatur som innehåller mikronålar för att skapa en serie av mindre vertikalt penetrerande hål i huden. Effekten av microneedling stimulerar produktionen av kollagen- som avtar med ålder, och stimulerar cellförnyelsen.

Genom att stimulera kroppens egna naturliga läkningsprocess, återuppbygger huden sig själv till att bli tjockare, mjukare, jämnare och får en spänstigare struktur än tidigare.

EGF och hyaluronsyrabaserade aktiva medel appliceras på huden under hela behandlingen för en djupare absorption. Behandlingstiden är kort och klienter/patienter behöver vanligtvis mellan 4-6 sessioner för bästa resultat!

Att tänka på efter microneedling:

  • Rodnad: I vanliga fall försvinner rodnaden inom några timmar efter en behandling. Det kan dock i vissa fall ta upp till ett par dagar innan rodnaden försvinner. Vänta minst sex timmar efter behandlingen innan du använder make-up.
  • För att undvika hudirritation, bör man lämna behandlingsområdet i fred minst ett par timmar efter behandlingen. Ingen make-up eller krämer resten av dagen.
  • Ta ett nytt örngott till kudden.
  • För att förhindra hyperpigmentering bör man undvika solning (även solarium) minst 2 veckor efter behandlingen, man bör även använda solskydd minst 2 veckor efter behandlingen (SPF 20 eller mer).
  • För att undvika uttorkning av huden i samband med behandlingen rekommenderar vi att du talar med din terapeut om Cliniccare EGF Extra Essence. En produkt som främjar återfuktningen av det hudlager som är behandlat.

+

MICRONEEDLING – ANSIKTE

60 Min
2400 kr
Boka Nu
+

MICRONEEDLING – ANSIKTE & HALS

75 Min
2900 kr
Boka Nu

Vid köp av 3 behandlingar får man ett startkit med 4 st produkter från Clincare på köpet, värde 1940 kr!