+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Massage

Massage för kropp och själ

Den klassiska massagen är till för kropp och själ, den helar utifrån och in! Stressa av och njut av en av våra massage behandlingar. Vad föredrar du? Rygg massage? En hel kropps massage?

Den klassiska massagen är till för kropp och själ, den helar utifrån och in! Stressa av och njut av en av våra massage behandlingar

Klassisk massage har till största uppgift att påverka musklerna och få dom att slappna av. Med olika tekniker vill man lösgöra spänningar i muskulaturen. Den klassiska massagen är den mest förekommande massagemetoden i vårt land. Klassisk massage används företrädesvis vid muskelspänningar, träningsvärk, led och muskelsmärtor samt spända och förkortade muskler. Massage ökar blodcirkulationen, mentala koncentrationen, immunförsvaret, minskar trötthet och smärta.

Ej terapeutisk/behandlande massage, önskar man en terapeutisk massage rekommenderar vi att du uppsöker en massageterapeut. 

Vi rekommenderar ej massage om har en förkylning/infektioner, inflammerad vävnad, maligna tumörer, sår, akuta skador, hudåkommor, åderbråck, blödarsjukan, åderförkalkning, grav benskörhet, graviditet, njurskador och magsår.

 

 

 

 

 

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.