+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Massage

Massage för kropp och själ

Den klassiska massagen är till för kropp och själ, den helar utifrån och in! Stressa av och njut av en av våra massage behandlingar. Vad föredrar du? Rygg massage? En hel kropps massage?

Den klassiska massagen är till för kropp och själ, den helar utifrån och in! Stressa av och njut av en av våra massage behandlingar

Klassisk massage har till största uppgift att påverka musklerna och få dom att slappna av. Med olika tekniker vill man lösgöra spänningar i muskulaturen. Den klassiska massagen är den mest förekommande massagemetoden i vårt land. Klassisk massage används företrädesvis vid muskelspänningar, träningsvärk, led och muskelsmärtor samt spända och förkortade muskler. Massage ökar blodcirkulationen, mentala koncentrationen, immunförsvaret, minskar trötthet och smärta.

Ej terapeutisk/behandlande massage, önskar man en terapeutisk massage rekommenderar vi att du uppsöker en massageterapeut. 

Vi rekommenderar ej massage om har en förkylning/infektioner, inflammerad vävnad, maligna tumörer, sår, akuta skador, hudåkommor, åderbråck, blödarsjukan, åderförkalkning, grav benskörhet, graviditet, njurskador och magsår.

 

 

 

 

 

+

HELKROPPS MASSAGE

50 Min
890 kr
Boka Nu

Behandlingen är en klassisk helkropps massage, en rogivande och avkopplande behandlingen. Passar dig som har spända muskler som behöver lite extra kärlek.

+

RYGG MASSAGE

30 Min
590 kr
Boka Nu

Rygg Massage är behandlingen för dig som är spänd i rygg och axlar. Behandlingen är avkopplande och rogivande för både kropp och sinne.