+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

LPG-behandling: Nyckeln till en fastare hud och minskade celluliter

I en värld där skönhet och välbefinnande går hand i hand, fortsätter Beauty Center att leda vägen med banbrytande behandlingar som ger verkliga resultat. En sådan behandling är LPG Endermologie®, en teknik som utvecklats genom avancerad fransk forskning och blivit en global standard för effektiv reducering av celluliter och uppstramning av huden. Låt oss utforska vad LPG-behandling innebär, dess fördelar, och varför den har blivit ett så populärt val för dem som önskar förbättra sin kropps kontur och hudens kvalitet.

 

 

Vad är LPG Endermologie®?

LPG Endermologie® är en icke-invasiv mekanisk djup bindvävsmassage som använder sig av LPG Systems® teknologi för att stimulera huden och det underliggande fettvävet. Genom en kombination av sug och rullande rörelser arbetar LPG för att öka blod- och lymfcirkulationen, främja utdrivningen av toxiner och överflödig vätska, samt stimulera produktionen av kollagen och elastin. Resultatet är en synbart fastare hud, minskning av celluliter, och en mer tonad kroppskontur.

 

 

Fördelarna med LPG-behandling

Reducerade celluliter: Genom att målriktat bearbeta bindväven där celluliter bildas, hjälper LPG-behandling till att minska den ojämna hudstrukturen som orsakas av celluliter.

Ökad hudtoning: Behandlingen stimulerar kroppens naturliga produktion av kollagen och elastin, vilket leder till förbättrad hudens fasthet och elasticitet.

Detoxeffekt: LPG-behandling sätter igång lymfcirkulationen, vilket underlättar eliminering av slaggprodukter och toxiner från kroppen.

Förbättrad blodcirkulation: Den mekaniska massagen förbättrar blodcirkulationen, vilket inte bara bidrar till en mer tonad hud utan även till ett allmänt ökat välbefinnande.

Smärtlindring och återhämtning: Efter kirurgiska ingrepp som fettsugning kan LPG-behandling hjälpa till att minska svullnad, smärta och påskynda återhämtningen.

 

 

Hur ofta bör man genomgå LPG-behandling?

Frekvensen av LPG-behandlingar varierar beroende på individuella behov och önskade resultat. Generellt rekommenderas en kur av behandlingar två gånger i veckan, med möjlighet till justering baserat på personlig konsultation och hudens respons på behandlingen. En regelbunden behandlingsplan kan skräddarsys för att upprätthålla och förbättra de uppnådda resultaten över tid.

Vad är LPG behandling