+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Hur ofta kan man göra PRX-T33?

PRX-T33 är behandlingsmetoden som erbjuder en hudföryngring liknande en kombination av fillers och kemisk peeling, men utan nålar. Behandlingen stimulerar hudens kollagenproduktion, vilket leder till en föryngrad effekt med ökad spänst och lyster.

 

Hur ofta rekommenderar vi att göra PRX-T33 behandling?

Beauty Center rekommenderar vi en serie av 5-10 PRX-T33 behandlingar, med en veckas mellanrum mellan varje session. För att upprätthålla och maximera effekten av behandlingen, är det rekommenderat att upprepa kuren varje 6:e månad.

 

Vilket resultat ger PRX-T33?

Med PRX-T33 behandling uppnår du omedelbara resultat som ett mer lyft utseende och ökad lyster. Behandlingen är särskilt effektiv för att minska fina linjer, rynkor, pigment- och solskador, samt att förbättra hudens övergripande kvalitet och utseende. För optimala resultat rekommenderas en serie av 3–6 behandlingar, med en veckas mellanrum. Det slutliga resultatet utvecklas över tid och full effekt ses ofta efter 6 månader.

Hur ofta kan man göra PRX-T33

Vad behandlar man med PRX-T33?

PRX-T33 är en mångsidig behandlingsmetod som kan användas för att behandla en rad olika hudtillstånd, från akne och ärr till mogen hud med rynkor och solskador. Den kan effektivt minska synligheten av:

  • Ärr och bristningar
  • Akne och pormaskar
  • Melasma och pigmenteringar
  • Slapp och trött hud
  • Åldrad hud med rynkor och minskad elasticitet
  • Ojämn hudfärg och förstorade porer

 

Fördelarna med PRX-T33

PRX-T33 erbjuder flera fördelar jämfört med traditionella hudbehandlingar. Den är snabb, smärtfri och kräver ingen återhämtningstid, vilket gör att du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen. Dessutom är PRX-T33 lämplig att utföra året runt på alla hudtyper, utan risk för hyperpigmentering eller ökad ljuskänslighet.

Beauty Center är vi specialiserade på PRX-T33 behandlingar och erbjuder skräddarsydda behandlingsplaner för att möta dina individuella behov och mål. Kontakta oss för att boka en konsultation och ta det första steget mot en föryngrad, strålande hud med PRX-T33.