+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Hur ofta kan man göra Dermapen?

Dermapen, en banbrytande metod inom hudvård, förvandlar din hy genom att effektivt behandla ojämnheter som stora porer, celluliter, acneärr, och rynkor.

Hur ofta kan man genomgå Dermapen-behandlingar?

För optimala resultat rekommenderas en behandlingskur på 3-6 tillfällen, med pauser på 2-8 veckor mellan varje session. Mer omfattande hudproblem kan kräva ytterligare behandlingar. Din hudterapeut på Beauty Center ger individuella råd om den mest lämpliga tidplanen för dina behandlingar.

 

Behandlingsprocessen med Dermapen

Behandlingen initieras med att sterila engångsnålar skapar upp till 1300 mikrokanaler per sekund i huden, vilket möjliggör en genomträngning av näringsrika ämnen och stimulerar nybildningen av kollagen. Användningen av bedövningskräm kan övervägas för djupare behandlingar för att minimera obehag. En komplett ansiktsbehandling tar vanligtvis mellan 35 till 60 minuter, beroende på behandlingsområdet.

För att uppnå bästa möjliga resultat med Dermapen, rekommenderas vanligtvis 3-6 behandlingar med 2-8 veckors intervall. Många upplever synliga förbättringar redan efter den första behandlingen, men de mest bestående resultaten uppnås efter 3-6 sessioner.

Hur ofta kan man göra Dermapen

Efter behandlingen

Efter en Dermapen-behandling kan du förvänta dig en viss rodnad och svullnad, vilket normalt avtar inom 24-48 timmar. Din hud kan kännas torr och stram under de första dagarna efter behandlingen, men återgår snart till sitt normala tillstånd. För att skydda och optimera din hudhälsa efter behandlingen, är det viktigt att följa hudterapeutens eftervårdsinstruktioner noggrant.

 

Individuellt anpassade behandlingsintervaller

Antalet behandlingar och intervallen mellan dem anpassas individuellt baserat på dina hudvårdsbehov och de mål du önskar uppnå. Djupare hudproblem som acneärr och rynkor kan kräva fler behandlingar jämfört med de som endast önskar förbättra hudens lyster.

Dermapen är en mångsidig behandling som erbjuder en skräddarsydd lösning för en rad hudproblem. Genom att regelbundet konsultera med din hudterapeut på Beauty Center, kan du säkerställa att du får mest möjliga ut av dina Dermapen-behandlingar och uppnår långvariga, strålande resultat.