+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Hur länge håller en fransförlängning?

Fransförlängning har på senare tid blivit en mycket omtyckt behandling för dem som önskar sig längre och fylligare ögonfransar. Genom att fästa syntetiska fransar till de naturliga ögonfransarna med ett semi-permanent lim, erbjuder vi en tjänst som både förskönar och förlänger ögats dragningskraft.


Men hur länge håller då en fransförlängning?

Svaret på denna fråga är att varaktigheten på en fransförlängning är individuell och beror på din egen ögonfranscykel, som normalt sträcker sig mellan 30 och 45 dagar. Under denna tid förnyas dina naturliga ögonfransar och därmed också fransförlängningarna. För ett bestående och tjusigt resultat rekommenderas regelbundna påfyllningar var 2-3 vecka.

 

Variation och Anpassning

På Beauty Center stoltserar vi med en bred variation av fransförlängningar. Allt från singelfransar för en subtil effekt till volymfransar för de som söker ett mer dramatiskt intryck. Vi erbjuder även eyeliner effect look och den populära Kim K looken. Varje behandling skräddarsys efter kundens önskemål för att skapa den perfekta looken.

 

Hur länge håller en fransförlängning

Viktig Eftervård

För att din fransförlängning ska hålla så länge som möjligt är rätt skötsel essentiell. Varje nytt set från Beauty Center inkluderar ett rengöringskit bestående av fransborstar och instruktioner för eftervård. Här är några viktiga tips för att bevara din fransförlängning:

  • Undvik vatten och ånga under de första 24-48 timmarna.
  • Använd inte oljebaserade produkter nära ögonen.
  • Undvik att pilla och dra i fransarna.
  • Rengör fransarna regelbundet med lämplig rengöring.
  • Borsta inte fransarna när de är blöta.
  • Sov inte med ansiktet nedåt i kudden.
  • Förvänta dig naturligt fransfall, men försök att minimera det genom skonsam hantering.
  • Undvik att färga eller permanenta dina fransar.
  • Använd inte fransböjare eller vattenfast mascara.

Följer du dessa råd kan du förvänta dig att din fransförlängning håller sig vacker och fyllig upp till 4-6 veckor, med rekommenderade påfyllningar var 2-3 vecka för att bibehålla resultatet. Det är en investering i din skönhet som kräver omsorg, men resultatet – att varje dag vakna upp med perfekta ögonfransar – är väl värt mödan.