+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Hur får man fransförlängning att hålla länge?

Fransförlängning har utan tvekan blivit en av de mest efterfrågade skönhetsbehandlingarna. Metoden ger dig en omedelbar ögonfransförstärkning, vilket eliminerar behovet av daglig mascara och bidrar till en “redo-för-dagen” look varje morgon.
Beauty Center delar med sig av sina bästa tips för att maximera hållbarheten på din fransförlängning.

 

Hur får man fransförlängning att hålla länge?

Med rätt förberedelser, skötsel och regelbundna återbesök till Beauty Center säkerställer du en långvarig och strålande fransförlängning.

 

Välj rätt tid och förberedelse

För optimal hållbarhet, rekommenderar vi på Beauty Center att du undviker att applicera makeup eller använda oljebaserade ansiktsprodukter nära ögonen på behandlingsdagen. Detta för att säkerställa att franslimmet får optimala förhållanden för att fästa ordentligt. Dessutom, om du har ljusa fransar, kan en färgning innan din behandling ge en mer enhetlig look.

 

Skötselrutiner efter behandlingen

Omedelbart efter din behandling är det viktigt att undvika vatten eller ånga i 24 timmar för att låta limmet härda ordentligt. För att bevara fransarnas skönhet och hållbarhet bör fransarna rengöras regelbundet, varannan dag, med en oljefri rengöring eller fransschampo. Detta hjälper till att eliminera rester av smink, damm och annan smuts som kan förkorta livslängden på din fransförlängning.

 

Använd rätt produkter

När det gäller makeup och hudvårdsprodukter, är det avgörande att välja alternativ som är kompatibla med din fransförlängning. Oljebaserade produkter och vattenfast mascara bör undvikas eftersom de kan lösa upp limmet och orsaka att fransarna lossnar tidigare än förväntat. Vi rekommenderar att använda bomullspads, tops och micro swaps för att försiktigt ta bort ögonmakeup samt att alltid använda fransschampo eller oljefri rengöring.

 

Bokning av återbesök

Livslängden på en fransförlängning varierar, men generellt kan du förvänta dig att den håller i 3-4 veckor innan det är dags för en påfyllning. Frekvensen för dessa påfyllningar kan variera beroende på dina individuella behov och hur väl du tar hand om dina fransar. Regelbundna återbesök till Beauty Center säkerställer att din fransförlängning alltid ser fräsch och fulländad ut.

Hur får man fransförlängning att hålla länge

 

Vikten av en kvalificerad tekniker

Slutligen är valet av en kvalificerad och erfaren fransstylist avgörande för både slutresultatets skönhet och dess hållbarhet. En professionell tekniker kan inte bara skräddarsy utseendet efter dina önskemål utan också säkerställa att behandlingen utförs med högsta möjliga standard för säkerhet och hygien.