+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Hur det går till när man lasrar bort en tatuering

Att besluta sig för att ta bort en tatuering kan vara en stor sak, och hos Beauty Center strävar vi efter att göra denna process så smidig och förståelig som möjligt. Tatueringsborttagning med laser har blivit en populär metod för de som önskar bli av med oönskat bläck på kroppen. Processen kan tyckas komplex vid första anblick, men med vår moderna utrustning och expertis garanterar vi effektiva resultat. Låt oss dyka djupare in i hur tatueringsborttagning fungerar

 

Förstå processen med laserborttagning

Laserborttagning av tatueringar är en avancerad teknik som använder högintensivt ljus för att bryta ner färgpigmenten i tatueringen. Denna process är inte bara effektiv utan också icke-invasiv, vilket minimerar risken för ärrbildning och infektion. Tekniken bakom denna metod är raffinerad till den grad att den kan anpassas efter tatueringens storlek, färg och djup, vilket ger personlig behandling för bästa möjliga resultat.

 

Behandlingsförloppet

Behandlingen inleds vanligtvis med en konsultation där en specialist utvärderar tatueringen och diskuterar patientens förväntningar. Detta följs av en individuellt anpassad behandlingsplan. Varje session tar mellan 5 till 30 minuter, beroende på tatueringens storlek och komplexitet, och flera sessioner kan krävas för att uppnå önskat resultat. Det är viktigt att följa klinikens råd om vård mellan sessionerna för att maximera läkningen och resultatet.

 

Vad kan du förvänta dig?

Efter behandlingen på Beauty Center kan du förvänta dig en gradvis blekning av din tatuering över flera behandlingssessioner. Antalet sessioner beror på flera faktorer, inklusive tatueringens storlek, färg, djup och ålder. Vår expertis och avancerade teknik säkerställer en säker och effektiv process, även om en viss obehagskänsla kan upplevas, liknande den vid själva tatueringstillfället.

Det är kritiskt att skydda huden från solen och följa eftervårdsinstruktionerna noggrant för att undvika komplikationer.

 

Kostnad för tatueringsborttagning

Investeringen i tatueringsborttagning varierar beroende på tatueringens storlek och behandlingens komplexitet. Under konsultationen kommer vi att ge dig en uppskattning baserad på dina specifika behov.

Lasra bort tatuering