+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Beauty Center: Din guide till prisvärd IPL-behandling för ansiktet

I jakten på en ungdomligare, klarare hud har IPL-behandling blivit ett allt populärare alternativ för dem som vill minska synligheten av pigmentfläckar, ytliga blodkärl, och för de som önskar hudföryngring. På Beauty Center erbjuder vi skräddarsydda IPL-behandlingar för att möta just dina hudvårdsbehov. Låt oss ta en närmare titt på vad våra IPL-behandlingar innebär och hur vi prissätter dem för att ge dig bästa möjliga värde.

 

Våra IPL-behandlingar och priser

Konsultation IPL:
Innan du påbörjar din IPL-behandlingsresa, erbjuder vi en 15 minuters konsultation helt kostnadsfritt. Under denna tid kommer vi att diskutera dina hudvårdsbehov och utforma en behandlingsplan som är perfekt för dig.

IPL Hud – Helt Ansikte:
För en fullständig ansiktsbehandling är priset 2 700 kr. Denna 45 minuters session är idealisk för dig som söker en omfattande lösning på dina hudproblem.

IPL Hud – Halvt Ansikte:
Om ditt behandlingsbehov är mer fokuserat, erbjuder vi en halv ansiktsbehandling för 2 200 kr. Denna session varar i 30 minuter och är perfekt för behandling av specifika områden.

IPL Hud – Hals och Dekolletage:
Även denna delikata hud kan föryngras med IPL. För 2 700 kr får du en 45 minuters behandling som jämnar ut hudtonen och förbättrar hudens kvalitet.

IPL Hud – Helt Ansikte & “4stegslyft” Ansiktsbehandling:
Kombinera fördelarna med IPL med vår exklusiva “4stegslyft” ansiktsbehandling för total förnyelse. Denna 90 minuters behandling kostar 3 200 kr.

IPL Hud – Kinder:
Fokuserad behandling för dina kinder finns tillgänglig för 1 600 kr, perfekt för att adressera rodnad eller pigmentering i detta område.

IPL Hud – Näsa:
För specifika bekymmer som rör näsan erbjuder vi en 30 minuters session för 1 200 kr, riktad mot problem som ytliga blodkärl eller rodnad.