+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Att tänka på innan tatuering av ögonbryn

Att bestämma sig för att tatuera ögonbrynen är ett stort beslut som kan förbättra ditt utseende och spara tid i din dagliga skönhetsrutin. På Beauty Center är vi här för att se till att din erfarenhet blir så positiv och givande som möjligt. Innan du tar steget och bokar din ögonbrynstatuering, finns det flera viktiga aspekter att tänka på för att förbereda dig och säkerställa att du får det resultat du önskar. Här är en guide med viktiga punkter att beakta:

 

Före din behandling:

Konsultation
Boka en kostnadsfri konsultation: Detta är ditt tillfälle att ställa alla frågor du har och diskutera vilken teknik som bäst passar dina behov och önskemål. Vi kommer att hjälpa dig att välja den mest lämpliga metoden för dig.

Två veckor innan behandlingen
Undvik vissa ansiktsbehandlingar: För att säkerställa bästa möjliga resultat, bör djupgående ansiktsbehandlingar som peeling, AHA-syror, botox, dermapen, och laser undvikas.

Dagen innan behandlingen
Sol och alkohol: Undvik starkt solljus för att förebygga brännskador och alkohol som kan göra blodet tunnare och försämra läkningen.

Fyra timmar innan behandlingen
Undvik vissa substanser: För att minimera blödning och svullnad, undvik koffein och vissa läkemedel som ipren och Treo.

 

Kontraindikationer:

Det finns vissa tillstånd och faktorer som kan påverka din lämplighet för en ögonbrynstatuering. Detta inkluderar:

  • Tidigare kosmetiska tatueringar: Om du har en befintlig ögonbrynstatuering som fortfarande är synlig, kan detta kräva en individuell bedömning.
  • Graviditet och ålder: Vi utför inte behandlingar på gravida eller personer under 18 år.
  • Medicinska tillstånd: Användning av blodförtunnande mediciner, receptbelagda krämer som Roaccutan, eller en pågående hudinfektion kan påverka din lämplighet för behandlingen.
  • Keloidärrbildning: Om du har en historia av keloidärrbildning, är det viktigt att detta diskuteras under din konsultation.

Tatuering av ögonbryn