+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Kära kunder!
Vi vill uppdatera er om hur vi hanterar den rådande situationen kring Coronaviruset. Vi fortsätter att hålla salongen öppen och vill att ni ska känna er trygga när ni besöker oss!

På Stockholms Beauty Center är vi alltid noggranna med att hålla det rent på salongen. På grund av den rådande situation kring Coronaviruset vidtar vi extra försiktighetsåtgärder.
Vi har ökat vår städningsrutiner innan kundernas ankomst i början av dagen samt efter stängning. Vi spritar alla öppna ytor på salongen regelbundet, dörrhandtag, reception, toalett m.m. Vi har även ökat våran normala sterilisering efter varje kund i behandlingsrummen. Känner någon i personalen minsta tecken på sjukdom så stannar vi hemma. Vi har plockat bort tidningar och tilltugg vid kaffemaskinen. Vi ber även er kunder är att tvätta och sprita era händer när ni kommer hit.

Vi ser fram emot ert nästa besök hos oss. Vi kan försäkra er om att vi gör vårt bästa för att Stockholms Beauty Center är en plats ni kan finna lugn för en stund i dessa utmanande tider!

Varma hälsningar,
Lulu, Jeanette, Malin och Selenge