+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

PRP

PRP behandling i Stockholm

PRP (Paleted Rich Plasma) är en effektiv behandling för att ge ökad hårväxt samt verkar hudföryngrande.

Under behandlingen används kroppseget blod som injiceras i huden eller hårbotten. En liten mängd blod tas i armvecket, blodet centrifugeras och blodplättsrik plasma tas fram. Plasman som innehåller olika tillväxtfaktorer injiceras och stimulerar hårväxt samt kollagenbildning i huden.

Behandlingen lämpar sig för både män och kvinnor som lider av håravfall eller försämrad hudkvalité.

Det är individuellt hur många behandlingar som krävs och beror på utgångsläget. En generell rekommendation är en kur på 3-4 behandlingar som görs med 4-6 veckors mellanrum.

Att tänka på inför behandlingen:

  • Undvika Omega 3 (både i form av mat och kosttillskott) minst 3 dagar innan.
  • Drick vatten innan behandlingen för att underlätta blodtagningen.
  • Undvik blodförtunnande läkemedel som t.ex. Ipren och Treo minst 48 h timmar innan.
  • Undvik att dricka alkohol dagen innan och dagen efter.
  • Undvik att träna samma dag efter behandlingen.

Behandlingen utförs ej på gravida eller ammande.

+

PRP – 1 OMRÅDE

45 Min
3500 kr
Boka Nu

PRP – 1 område. En naturlig och effektiv behandling mot tunnhårighet och håravfall, samt för hud med exempelvis ärr, solskador och rynkor. Behandlingen innebär att kroppseget blod prepareras för att ta fram trombocyter och tillväxtfaktorer i ökad koncentration. Plasman som tas injiceras i behandlingsområdet och stimulerar återbildning av vävnad. Du kan välja att behandla områden som exempelvis hårbotten, skägg, hela ansiktet, hals, dekolletage och händer.

+

PRP – 2 OMRÅDEN

60 Min
6000 kr
Boka Nu

PRP – 2 områden. En naturlig och effektiv behandling mot tunnhårighet och håravfall, samt för hud med exempelvis ärr, solskador och rynkor. Behandlingen innebär att kroppseget blod prepareras för att ta fram trombocyter och tillväxtfaktorer i ökad koncentration. Plasman som tas injiceras i behandlingsområdet och stimulerar återbildning av vävnad. Du kan välja att behandla områden som exempelvis hårbotten, skägg, hela ansiktet, hals, dekolletage och händer.