+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Yumi lashes – få fantastiska ögonfransar

En av våra mest populära behandlingar, YUMI Lashes!

YUMI Lashes är en behandling som både vi och våra kunder älskar. Behandlingen ger dig vackert böjda, färgade och starkare fransar!

 

Hur går behandlingen till?

Behandlingen inleds med att du och terapeuten kommer överens om vilken färg samt grad på böj du vill ha.

  • Fransarna limmas upp med hjälp av ett vattenlösligt lim på en silikonkudde. Limmet används för att hålla fransarna på plast under behandlingen, detta tas bort i slutet av behandlingen.
  • En Lift” vätska penslas på fransarna som skapar böjen.
  • “Lift” vätskan torkas av och keratin penslas på. Keratinet hjälper att stärka fransarna och gör dom fylligare och mer motståndskraftiga.
  • Keratinet torkas av och “Fix” vätskan appliceras. Vätskan “låser in” böjen och keratinet i stråna.
  • “Fix” vätskan torkas av och fransarna färgas.
  • Fransarna rengörs och stärkande och vårdande vitaminer penslas på fransarna.

 

Vad bör jag tänka på efter behandlingen?

Ögonfransarna ska inte komma i kontakt med vatten dom närmsta 24 – 48 timmarna efter behandlingen. Eftersom att fransarna fortfarande är formbara under denna tid bör du även vara försiktigt när du sover och undvika att pressa fransarna mot kudden. Efter denna tid kan du måla och tvätta dina fransar som vanligt.

 

Hur länge håller resultatet?

Resultatet håller ca 6-12 veckor. Hållbarheten styrs av livslängden på dina fransar samt i vilken cykel dina fransar är när du gör behandlingen.

 

Hur kan jag få fylligare och längre ögonfransar?

YUMI Lashes är i sig en vårdande behandling för dina ögonfransarna men bör ej utföras för ofta. Låt det gå minst 6 veckor mellan dina besök. YUMI Lashes har tagit fram en vårdande keratinmascara som vi rekommenderar att du använder dagligen. Mascaran skyddar fransarna samt ger dom fyllighet och glans. När du gör YUMI Lashes behandlingen hos oss får du 100:- rabatt på keratinmascaran (ord. pris 650:-). Xlash är ett vårdande fransserum som vi också rekommenderar för att få starkare och längre ögonfransar, den finns också att köpa på salongen.

 

Boka YUMI Lashes