+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Kära kunder!
Uppdatering om hur vi hanterar den rådande situationen kring Coronaviruset. Vi värnar om våra kunders och vår egen säkerhet. Vi ber er att inte ha med något sällskap när ni besöker oss då vi har ett maxantal på 8 besökare i lokalen samtidigt.

På Stockholms Beauty Center är vi alltid noggranna med att hålla det rent på salongen. På grund av den rådande situation kring Coronaviruset vidtar vi extra försiktighetsåtgärder.
Vi har ökat vår städningsrutiner innan kundernas ankomst i början av dagen samt efter stängning. Vi spritar alla öppna ytor på salongen regelbundet, dörrhandtag, reception, toalett m.m. Vi har även ökat våran normala sterilisering efter varje kund i behandlingsrummen. Känner någon i personalen minsta tecken på sjukdom så stannar vi hemma.

Vi ber även våra kunder att ta ansvar för att minimera risken för smittspridning genom att följa dessa punkter:

  • Tvätta samt sprita händerna direkt när du kommer in på salongen.
  • Komma ensam till ditt besök för att minimera antalet besökare i väntrummet. Vi har ett maxantal på 8 personer som får vistas i lokalen samtidigt.
  • Undvika att komma lång tid innan din behandling startar för att undvika ett fullt väntrum.
  • Stanna hemma om du känner minsta sjukdomssymtom.

Vi ser fram emot ert nästa besök hos oss. Vi kan försäkra er om att vi gör vårt bästa för att Stockholms Beauty Center är en plats ni kan finna lugn för en stund i dessa utmanande tider!

Varma hälsningar,
Lulu, Jeanette, Malin och Selenge