+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Live It

 

Kom gärna ca 15 min tidigare för din behandling då vi tar emot och registrerar ditt presentkort på plats. Detta kan ta lite extra tid om det skulle vara något med presentkortet som inte stämmer, då kan vi lösa det på plats och innan själva behandlingen börjar. Glöm ej att ta med dig ditt värdebevis till behandlingen! 

Vi på Stockholms Beauty Center samarbetar med upplevelseföretaget Live It. Du som kund kan då använda ditt presentkort hos oss när du bokar din behandling. Hör gärna av dig till oss på salongen om du vill boka en behandling med ditt Live It presentkort eller ange ditt boxnummer och säkerhetskod samt vilken upplevelse det gäller i din bokning på hemsidan. På presentkortet kan du se uppe i vänstra hörnan vilken behandling som du kan boka då det står antingen klassisk, special eller lyx, det kan även stå en summa på ditt värdebevis.

KLASSISK - ANSIKTSBEHANDLING 30 MIN

30 min BOKA TID

KLASSISK RYGGMASSAGE 30 MIN

30 min BOKA TID

SPECIAL - ANSIKTSBEHANDLING 60 MIN

60 min BOKA TID

SPECIAL - HELKROPPSMASSAGE 50 MIN

50 min BOKA TID

LYX - ANSIKTSBEHANDLING 70 MIN

70 min BOKA TID

LYX - HELKROPPSMASSAGE 70 MIN

70 min BOKA TID