+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Ryggbehandling och helkroppsbehandling, mitt i centrum av Stockholm

Får du lätt oren hy på ryggen eller akne? Boka en behandling som botar akne eller välj en blandad behandling med porrengöring och en underbart avslappnande massage!

Vill du spara tid, välj en kombinationsterapi, ansikte, rygg, kropp, fötter, vi har de flesta kombinationer som passar alla.

Skäm bort dig själv!

Alla är vi värda en hel kropps behandling då och då. Välj mellan de olika behandlingarna som vi erbjuder nedan, allt från en enkel ryggbehandling till ett helt komplett kroppspaket med kroppspeeling, inpackning, rygg massage, hand massage, fot massage, ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmassage, vi bjuder på mask, dag kräm samt kroppslotion!

Kontakta oss nu, för rådgivning och tips, vad som kan passa dig bäst. Varför inte ge bort en behandling i present till din kompis?

VÅRA BEHANDLINGAR

AKNE-RYGG BEHANDLING (AHA-SYRA)

Vi börjar med en rengöring av hela ryggen och fortsätter vidare med peeling samt ånga. Efter detta går vi vidare med portömning  för att sedan behandla ryggen med fruktsyra. Fruktsyran löser upp talg, smuts och döda hudceller, detta minskar risken för kommande acne.

 

60 min - 750kr BOKA TID

RYGGRENGÖRING

Djuprengöring med peeling och portömning. Avslappnande massage för spänd rygg och spända nackmuskler samt lugnande/rengörande mask.

 

40 min - 590kr BOKA TID

bigstock_Beautiful_Woman_Is_Resting_On__8147959