+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

 

Cryolipolysis

 

Cryolipolysis är en icke-invasiv metod. Det är kliniskt bevisat att den kan frysa ner fettceller. Den fryser ner fettvävnaden och framkallar på så sätt en lipolys, vilket betyder nedbrytning av fettceller. Detta sker utan att skada några närliggande vävnader. Resultatet ser man mellan 2-4 månader som består av en märkbar minskning av fett och det ser dessutom ser helt naturligt ut.
Behandlingen baseras på att fettceller är mer sårbara för nedfrysning än de närliggande vävnaderna. Behandlingen går till så att en applikator placeras på området som vi har valt att behandla för att sedan börja frysa ner den underliggande fettvävnaden. Fettcellerna skadas av kylan och det orsakar en kristallisering av fettsyrorna som finns inuti fettcellerna.I varje fettcell finns det en triglycerid som rinner ut när cellen sen dör. Det kommer sedan tas om hand om av lymfsystemet. De nedkylda fettcellerna genomgår en apoptosis, alltså en kontrollerad celldöd och kommer att försvinna gradvis, vilket i sin tur bidrar till att tjockleken av fettlagret minskar. Nedfrysning av fettceller medför en naturlig process att kroppen ska göra sig av med fett vilket gör att det resultatet håller länge. Det ska hålla ungefär lika länge som efter man har genomgått en fettsugning.
Vi utför ej behandling på gravida eller vid amning!

 

 

VÅRA BEHANDLINGAR

SEXTIO MINUTER

Fettreducerande behandling som du kan göra på lunchen! En icke-kirurgisk metod som är smärtfri och där du inte behöver någon läkningstid efteråt. Passa på att bli av med det där extra fettet!

 

 

 

75 min - 4990kr BOKA TID

 

 

cryolipolysis