+46 (0) 864 16363 info@beautycenter.se

Ansikte

Ansiktsbehandlingar i Stockholm

Tycker du att din hy börjar åldras? Har du skavanker som du vill bli av med? Med våra avslappnande och hudförbättrande ansiktsbehandlingar får du tydliga resultat. Besök Stockholms Beauty Center – närmare än så kommer du inte källan till evig ungdom!

Tycker du att din hy börjar åldras? Har du skavanker som du vill bli av med? Med våra avslappnande och hudförbättrande ansiktsbehandlingar får du tydliga resultat. Besök Stockholms Beauty Center – närmare än så kommer du inte källan till evig ungdom!

Vi utför även ansiktsbehandlingar för människor som lider av problemhy  och informerar dig om hur du ska ta hand om din hy hemma för att slippa framtida besvär.

+

DERMAPLANING

60 Min
990 kr
Boka Nu

Dermaplaning är en ansiktsbehandling med skalpell - för dig som vill ha en enastående lyster samt en perfekt makeup applikation.

Behandlingen går ut på att man avlägsnar döda hudceller och vellushår manuellt med ett tunt blad. Det låter kanske läskigt men detta är en oerhört skonsam och smärtfri behandling som passar de flesta, även gravida.

Behandlingen är perfekt att göra var 6:e vecka eller som en “quickfix” inför fest eller bröllop.

Behandlingen ska inte utföras på en inflammerad hud såsom akne.

I behandlingen ingår rengöring, mild peeling för att förbereda inför portömning, dermaplaning, ansiktsmask och avslutande produkter.

+

ANSIKTSBEHANDLING

30 Min
550 kr
Boka Nu

I varje behandling ingår det rengöring, hudanalys, peeling/syra samt avslutande produkter.

Övrig tid i behandlingen skräddarsys efter din behov!

Denna behandling går att boka om man endast önskar göra en grundlig hudanalys samt gå igenom passande produkter för just din hudtyp.

Vi arbetar med CLINICCARE & IMAGE hudvårdsprodukter.

+

ANSIKTSBEHANDLING

60 Min
990 kr
Boka Nu

I varje behandling ingår det rengöring, hudanalys, peeling/syra/mask samt avslutande produkter.

Övrig tid i behandlingen skräddarsys efter din behov med te.x portömning, färgning av fransar eller bryn, brynplock eller ansiktsmassage.

Vi arbetar med CLINICCARE & IMAGE hudvårdsprodukter.

+

TAKE CARE WITH CLINICCARE – RESULTAT PEEL

60 Min
1490 kr
Boka Nu

En behandling med specifik inriktning på rengörande, återfuktande och djupgående resultat. Våra peelingbehandlingar balanserar upp huden och gör att huden ser mjukare, slätare och friskare ut. Du får en fräschare och finare hy på bara 60 min!

I behandlingen ingår: rengöring, hudanalys, 2 olika peels (1 förberedande och 1 mer djupgående peel), EGF booster, anpassad mask samt avslutande produkter

Vi arbetar med CLINICCARE hudvårdsprodukter.