Produkt


Kosmetisk Tatuering / Permanent Makeup
Kosmetisk Tatuering / Permanent Makeup

Stockholms Beauty Center är stolta över att vara Det exklusiva ombudet för MLW® kosmetisk tatuering, produkter och utrustning i Sverige.

 

Under många år har MLW® representerat det bästa av tysk kvalitet och kompetens inom området för permanent make-up-teknik, mikroskop och annan precisionutrustning.

 

 

Beställningsinformation:

  • Att använda beställningsformuläret online är enkelt. Navigera in och ut medan du markerar de produkter du behöver.
  • Beställningar med ett sammanlagt värde av > 4,000kr kommer att levereras kostnadsfritt. Annars tillkommer en avgift på 200kr per beställning.
  • Efter vi har mottagit och bekräftat din order tar det endast 5 arbetsdagar tills du får din beställning.
  • Om du har några frågor angående din beställning så tveka inte att kontakta oss på: order@beautycenter.se


Visa Produkter


Image Skincare
Image Skincare

Image skincare är ett internationellt, professionellt hudvårds företag, som grundades 2003 av Jana Ronert, VD och koncernchef. Medan företaget växer i snabb takt är image skincare:s produkter godkända och tillgängliga i 27 olika länder inklusive Usa, Europa, Schweiz och Mellanöstern. Dess FDA-cetrifierade laboratorium använder de mest vetenskapligt avancerade formler i dagens marknad för att skapa farmaceutiska hudvårdsprodukter, som ger hudterapeuter möjlighet att erbjuda professionella behandlingar och produkter som ger enastående resultat.
 


Visa Produkter


DERMALOGICA
DERMALOGICA

Dermalogica tar hudvården till en helt ny dimension. Dermalogica är förstahandsvalet för hudvårdsspecialister och konsumenter världen över. I över 25 år har Dermalogica ägnat sig åt att leverera resultat inom hudens hälsa genom utbildning, innovation och professionell rekommendation.

 

Dermalogica grundades 1986. Dermalogica är ett privatägt företag som drivs i första hand genom utbildning och forskning. Företaget har sin stolthet i att vara en sann pionjär i branschen, växandes från en blygsam butik-front i Marina del Rey till nu 145.000 kvadratmeters huvudkontor i Los Angeles ( och även runt om världen, närmare 50 länder).

 


Visa Produkter


BABOR
BABOR

Babor står för exklusiv, högkvalitativa kosmetika som förenar nyskapande vetenskapliga rön med effektiva naturliga ingredienser. Unika förmåner från dyrbara ingredienser ger högsta kvalitet för din hy. Varför Stockholms Beauty Center-produkter använder Babor? Det är uppenbart. Det är alltid bäst att lära sig om och ta emot skönhetsprodukter från experterna. Upplev holistiska effekterna av Babor kosmetika


Visa Produkter


Revitalash
Revitalash

Athena Cosmetics, Inc. är övertygade om tron att deras fortsatta framgång bygger på tillverkning och försäljning av säkra, pålitliga, högkvalitativa produkter i kombination med kompromisslös integritet och innebörden av filantropi. Som företag, omfamnar vi och för vidare dessa värderingar till våra kunder, medarbetare och partners.


Visa ProdukterPopulära Produkter


Stockholms Beauty Centers hudterapeuter vill lyfta fram några skönhetsprodukter som de rekommenderar¸ och produkter som våra kunder särskilt har uppskattat.