Nyheter!


Datum: 2013-11-16
Avbetalningsplan för Kosmetisk Tatuering
Nyheter:

 

Nu erbjuder vi dig som kund att välja avbetalning som alternativ när du gör en kosmetisk tatueringsbehandling på 3000kr och över. Du betalar 1500 kr vid behandlingstillfället för att sedan välja att dela upp din betalning på upp till 6 månader. 

 

På Stockholm Beauty Center har vi utfört kosmetiska behandlingar på våra kunder i över 10 år. Vi vill ge fler människor tillgängligheten och möjligheten till denna särskilda förmån.

 

Vi ser fram emot att träffa dig! 


Datum: 2013-06-05
Vill du bli brun utan sol? Testa spraytanning i Stockholm
Nyheter:

Alla är numera medvetna om hälsoriskerna med att sola i solarium och på badstranden.  Men det betyder inte att du måste gå omkring genomskinligt blek i sommarvärmen. Gör din spraytanning hos oss i Stockholm! 

 

 

 

 

Brun utan sol

Vi på Stockholms Beauty Center är stolta över att kunna erbjuda spraytanning från en av marknadens populäraste leverantörer – nämligen Get air Tan. Get air Tan är känd för sin unika formula som ger din hy en perfekt gyllenbrun nyans. Totalt ingår sju frukt- och växtextrakt. Vätskan är lukt- och fläckfri, och lämpar sig för alla olika hudtyper. Färgen baseras på DHA och ett naturligt socker, utvunnet ur sockerbetor. En Get air Tan tar cirka 10 minuter och varar i 6 till 10 dagar. Läs gärna mer under ”vanliga frågor”.   

 

Besök oss idag

Varmt välkommen till den varma atmosfären på Stockholms Beauty Center. Vill du se hur fräsch just din hy kan bli med professionell spraytanning? Kom in till oss och prova! Vi accepterar också presentkort från LiveIt.se.  

 

Vi har också en omfattande FAQ-sektion på Spray Tanning-behandlingar. KLICKA HÄR

 

 


Datum: 2013-01-14
IPL Hud: Hela Ansiktet
Nyheter:

IPL HUD: HELA ANSIKTET

 

Effektiv hudförbättring för hela ansiktet. Powerlite använder en modern teknik som tar din hud till en ny dimension. Den reparerar skador och åldrandet inifrån, reducerar rynkor, slätar ut, tar bort dina solskador,  ärr, tar bort åldersfäckar och ytliga blodkärl. Behandlingen kan göras på lunchen och är helt utan återhämtningstid. Powerlite behandlar alla hudens lager allsidigt, både på ytan och på djupet. IPL Powerlite ökar även elasticiteten och spänsten genom att den stimulerar nybildning av kollagen och elastin.

 

Gör du en Ipl behandling på hela ansiktet bjuder vi dig på 4 stegs lyft ansiktsbehandling värde 850kr.

 

BOKA NU

 

Vi har även 10% rabatt på alla våra produkter och presentkort.

Kom ihåg att kolla in vår Facebooksida med våra härliga erbjudanden varje dag.

 


Datum: 2012-04-11
Stockholms Beauty Center & Landstinget
Nyheter:

 

Stockholms Beauty Center samarbetar även med landstinget. Varmt välkommen till oss med er remiss!

 


Datum: 2011-10-06
Re-Oxy behandling (Madonna Behandling)!
Nyheter:

 

 

Har du någonsin undrat hur 50-åriga popstjärnan Madonna lyckas se så ung ut?

 

En superstjärna – och perfektionist – som Madonna vill se felfri ut på scenen varje kväll. Därför har hon med sig en egen hudterapeut på sin världsturné.

 

Hur går behandlingen till?
Vi använder en teknologi där ett serum med hyaluronsyra slussas ner i hudens djupaste lager med hjälp av renat syre. Hyaluronsyra är något som kroppen producerar själv, det är ett ämne som återfuktar våra leder, våra muskler och vår hud, men som ofta minskar med åldern. Serumet är också väldigt rikt på antioxidanter, aloe vera och vitamin A, C, och E.

 

Reducerar rynkor - inga nålar - ingen smärta!
Re-Oxy behandling (Madonna behandling) är en helt ny och unik behandling med omedelbart resultat som du både kan se och känna. På bara en 30 minuters behandling känns och ser huden yngre ut, huden får maximalt med näring och fukt, cellförnyelsen stimuleras och cirkulationen ökar. Fina linjer och rynkor trollas bort.

 

Vill du också se lika fräsch ut som Madonna kom in till oss på Stockholms Beauty Center och prova denna underbara behandling.

 

Just nu har vi ett erbjudande för dig som är kund hos oss på Stockholms Beauty Center, bokar ni en behandling innan 30 november betalar ni 1600kr för behandlingen.

 

Ni är varmt välkomna

 

 

Se Vanliga frågor

 


Datum: 2011-05-19
Nyheter & Specialerbjudande!
Nyheter:

 

Kära kunder 

 

Här kommer varma hälsningar från Stockholms Beauty Center.

 

Sommaren är snart här och vi hoppas att ni verkligen njuter av den!

 

Vi vill gärna informera er om våra nyheter och våra tillfälliga specialerbjudanden.

 

NYHETER

 

Ny Powerlite IPL Maskin:
Stockholms Beauty Center fick i april in sin efterlängtade nya IPL maskin - Powerlite600. Powerlite maskinen är tillverkad i Sverige av PreSwede AB och representerar den senaste tekniken inom permanent hårborttagning och föryngring av hyn.

  • IPL-behandlingar – VISA
  • Permanent hårborttagning, gratis konsultation – BOKA TID
  • Föryngring av hy, gratis konsultation – BOKA TID

 

Nya Facebook Fansida:
I april lanserade vi vår nya Facebook fansida. Besök oss!

 

 

ERBJUDANDEN

 

Powerlite IPL:
IPL behandling är mindre smärtsamt och mer effektiv än laser behandling. Boka en IPL behandling innan den 30 juni och få 25% rabatt på våra ordinarie priser, eller ta med en vän och gör behandlingen tillsammans för halva priset för båda två. Låt oss förbereda dig inför sommaren! Var vänlig uppge följande erbjudandekod när ni gör er bokning: IPL600

  • IPL behandling – SE

 

Student Rabatt:
I samarbete med Mecenat erbjuder Stockholms Beauty Center 10% rabatt på alla våra behandlingar till er som har CSN Kortet. Du måste visa upp ditt CSN kort för att få rabatt.

  • Lista över alla behandlingar – SE

 

Ansiktsbehandling:
Vi förlänger vårat specialerbjudande gällande ansiktsbehandling…. Vid bokning utav ansiktsbehandling under maj och juni månad bjuder vi dig på AHA(värde 290:-) eller BHA(värde 450:-)
Allt du behöver göra är att ta med dig denna kampanjkod: Mars01

 

Vi ser fram emot ditt besök!

 

Med vänliga hälsningar

 

Tjejerna på SBC!
 


Datum: 2011-04-29
Permanent hårborttagning!
Nyheter:

 

Stockholms Beauty Center är glada att meddela att vi har införskaffat den senaste IPL maskinen. Powerlite600 IPL är tillverkad i Sverige och är den mest avancerade tekniken på marknaden när det gäller permanent hårborttagning och föryngrande av din hy. IPL behandling är mindre smärtsamt och mer effektiv än laser behandling. Boka nu för en kostnadsfri konsultation. Boka en IPL behandling innan den 31 maj och få 25% rabatt på våra ordinarie priser, eller ta med en vän och gör behandlingen tillsammans för halva priset för båda två. Låt oss förbereda dig inför sommaren! 

 

Vad vänlig uppge följande erbjudandekod när ni gör er bokning: IPL600


Datum: 2011-02-24
Specialerbjudande!
Nyheter:

Kära kunder

Vid bokning av 60 minuters ansiktsbehandling bjuder vi på AHA syra (290kr) eller BHA syra (450kr) dvs kemisk peeling.

Varmt  välkomna.


Datum: 2011-01-25
Linda Thelenius fyllde i sina tatuerade ögonbryn :)
Nyheter:

Linda Thelenius (Rosing) besökte Stockholms Beauty Center igår för att fylla i sina tatuerade ögonbryn. Linda har sedan många år varit en trogen kund till Stockholms Beauty Center. 

Före

 

Efter

 

Du kan läsa mer om kosmetiska tatueringar i vår FAQ avdelning: http://beautycenter.se/faqs/6/kosmetisk_tatuering/


 

 


Datum: 2011-01-09
Stockholms Beauty Center öppet hus
Nyheter:

Stockholms Beauty Center hade den 8 december 2010 öppet hus. Vi bjöd på vin, glögg samt tilltugg. Under vårt öppet hus hade vi 25 % rabatt på alla våra produkter, och alla gäster fick gå hem med en present. Vid bokning av en behandling som t.ex kosmetisk tatuering /eller vid köp av ett presentkort under vårat öppet hus bjöds kunderna på 20 min ryggmassageför ett värde av 300:-, eller frans/brynfärgning inklusive brynplock.

Öppet hus var en otroligt lyckad kväll och ni är varm välkomna nästa gång Stockholms Beauty Center håller öppet hus.

 


Datum: 2011-01-06
Välkommen till vår NYA hemsida.
Nyheter:

Välkommen till Stockholms Beauty Center nya hemsida!

 

Du kan göra bokningar online, se alla våra skönhetsbehandlingar, bläddra i våra Vanliga frågor för populära frågor om våra behandlingar och tjänster, och läsa om de produkter som rekommenderas av våra terapeuter.

 

Vi är specialiserade på kosmetisk tatuering, Powerlite IPL, liksom alla de andra populära skönhetsbehandlingar.

 

Vi vill gärna höra från dig om du inte kan hitta något du söker eller om du har några frågor: SKICKA EMAIL


Populära Produkter


Stockholms Beauty Centers hudterapeuter vill lyfta fram några skönhetsprodukter som de rekommenderar¸ och produkter som våra kunder särskilt har uppskattat.